• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bu saca hangi duvak gider?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
Kizlar ben dügünüm icin bu sac modelini begendim
ama bu saca nasil bi duvak kullanabilirim fikri olan var mi?
benim aklima yatan hicbisi yok
belki siz fikir verirsiniz diye düsündüm

23712385720409627294908.jpg

bence mecburen enseden yaptıracaksın çünkü diğer şekillerde saçın gözükmez yandan diye bi ara düşündüm ama çok absürt olur yine de sana kalmış canım...bayanssulusmile

enseden tek hareketle tutturulan bir duvak veya saçın altından yine sağa ve sola iki harekette tutturulan bir duvak..
başka alternatif yok zaten..
saçın modeli ilginç yalnız.. hem topuz hem dağınık saç havası var..
biraz ağır bir model gibi..

model çok güzel değişik bi model.
kuaföre düğünden önce bu fotoyu göster bi sor bakalım ne diyecek. belki bizim söylediklerimiz uymaz.

bence mecburen enseden yaptıracaksın çünkü diğer şekillerde saçın gözükmez yandan diye bi ara düşündüm ama çok absürt olur yine de sana kalmış canım...bayanssulusmile

yandan mi. iyice cilgin gelin derler bana :) enseden bende düsündüm ama mesela duvagi kapatinca o sacin daginik olan kismida duvakla kalkicak oda bi garip olcak.

enseden tek hareketle tutturulan bir duvak veya saçın altından yine sağa ve sola iki harekette tutturulan bir duvak..

tek hareket ve iki hareket kismini anlayamadim ben bilmiyorumkismile

model çok güzel değişik bi model.
kuaföre düğünden önce bu fotoyu göster bi sor bakalım ne diyecek. belki bizim söylediklerimiz uymaz.

sorun su ki, ben önce esimin yanina bursaya gidecegim gelinlik begenmeye ve sonra dügünün olacagi sehre gececegim,kuaförde orda.
duvagi almadan kuaföre sorma imkanim yok, önceden bi fikrim olmasi lazim ona göre bi duvak alabilmek icin kafamçokkarıştı
modeli begendigine sevindim. hic uymazsa duvaga bende bu modeli kinada kullanirim napim CADIARZU duvak icin biraz zor bi model gercekten

tatlıgaci arkadaşım da herhalde enseden tarif etmiş bi tam ortadan tutturuluyor birde kulakların arkasından diyerek tarif edeyim bir sağdan bir soldan tutturuluyor eğer çılgınlık varsa biraz :) çok da kuralcı değilsen değişik duvak çeşitlerine bakabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ilgili bölümde bazı örnekler görmüştüm eğer bulamazsan ben senin için 1 2 tane ekleyebilirim....

rahibe duvakları var, onlardan alırsın nikah kıyılırken falan yüzünü örtersin, sonra çıkartırsın.

72968_large_image3.jpg

Saç modeli gerçekten hoşmuş .Güzel seçim tebrik ederim.

Bu saç modeline topuz altı duvaklar uygun olur.

Bak bu resimdekiler gibi boshayallersmile

Topuzun uzunlamasına olduğu için uzun duvaklar hoş durmayabilir.

Tercihini kısa duvaklardan yana kullanmanda yarar var .

Bak şu alttaki modeli topuzunun hemen altında başladığını düşün ne kadar hoş durur boshayallersmile

cok saolun kizlar
rahibe duvagi fikri güzelmis

bende sacin altindan diye düsünmüstüm ama sacma gelcek ama
simdi tam topuzun altina takilcak ya duvak
eh salona girerken haliyle yüzüm kapanicak duvakla
duvagi kaldirdigim zaman topuzun alttaki daginik kismida duvakla birlikte kalkmaz mi boshayallersmile

öncelikle bi öpeyimopuyorumnanaktan
sonraaa ....saça ve duvağa geleyim
tatlım rahibe duvak dışındaki modeller olmaz diyorum bende
nikah kıyılırken yüzünü kapatacaksan eğer altta kalan saçlar bi tuhaf durur diğer modellerde
bide bu model saçı kullanmak için gür ve çok uzun olmayan saçların olması gerekli eğer saçın çok uzunsa altta kalan saçlar yine hoş durmaz diyorumm ve gidiyorummmm kaydirigubbakcemile4

saclarim gür ve cok uzun degil :) tam benlik bu model, ilk görüste ask :pP
görür görmez iste budur dedim

bende senin gibi düsünüyorum, normal sirf süs icin kullanildiginda topuzun altindan cok güzel olur
ama ben salona girerken ve evden cikarken duvagimi kapatmak istiyorum
o zamanda arkasi kalkinca bi tuhaf olur, bende ona cözüm bulamadigim icin bi sorayim demistim

saç modelinin toplandığı kısımlardan başlayan uzun ve sade duvak gösterişli olacaktır diye düşünüyorum :)

Back