canım çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım :18: yeni üye olmasam sana platin saç rengi elde ettiğim fotoları atardım
şimdi gelelim senin saç rengine açılabilir bir saç ama oriel ile açma derim çünkü çok yıpratıyor açarken saçı kurutuyor gülben ergenin saç rengini elde etmek için garnier 111 saç boyası al içine 9 vol yani (30 volüm ) koy ve saçlarına uçlarından başlayarak yukarıya doğru sür çıkan saç diplerine sürme tabiki oralar hemen sarıya dönüşür yoksa 30 dakika beklet yıka hem saçların yumuşacık olacak aynı işlemi 15 gün sonra tekrar et daha da açılacak sakın korkma turuncu olarak açılmayacak sarı tonu elde edesiye kadar bu işlemi uygula boyama bittikden sonra hafta bir kere (bepanthen ampul, evigen ampul , dodex ampul , gliserin bir kapak koy , badem yagı bir kapak ve saçlarına sür streçle) yat uyu canım sabah kalktığında yıka, bir süre sonra saçların kırıkları kapanmış ve yıpranıklığı gitmiş olur. Bunları eczanede bula bilirsin fiyatlarıda çok uygun 5 lira sanırım paketleri diye hatırlıyorum. dediklerimi uygula çok memnun kalacaksın
(bu dediklerimi spreyi olan bir şişeye koy ve kullan hepsini bitrmeye özen göster çünkü bozuluyor) çok geçmiş olsun tekrar bu arada bunlar bende etki etti çok memnun kaldım ama senin bünyen farklı ola bilir inşallah faydası olur