Saç Rengi ve Saç Boyama bu saça giden yol hangi aşamalardan geçer?

Hazirun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
79
17
88
34
İstanbul
kızlar bu saç rengini nasıl elde edebilirim? bana yardım edebilecek birileri var mı?
$sinem_kobal_kucuksirlar01.jpg $gulben-ergen-yeni-imajini-anlatti.jpg

ilk tercihim Sinem Kobal'ın saçı olmadı Gülben.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/672166-kuafor-magduru-saclarima-yardim.html

Sağol canım cevap verdiğin için. Yukarıdaki konumda saçımın fotoları var ve fakat hergün biraz daha açılıyor çünkü altında altında 8.34 benzeri bir renk var. Bu altın sarısı yapılırken ( ben o renk istememiştim) saçlarımın bu kalan kısmı hariç alt bölümlerinde röfle vardı ve kuaför inatla oraları da açmaya çalıştığı için yandı, ben de kestirdim kaldı bu kadarcık. Yani bu saç oriel ile açılmış üstüne 2 defa boya yapılmış bir saç 1 ay kadar oldu. Çok moralim bozuldu, istemiyorum sarı falan dedim çikolata boyattım o akıyor şimdi kumral bir renk oldu saçlarım ama ben halen mutsuzum. Eşim dahil herkes sarıya dön diyor devamlı.

Saçım çok kısa olduğu için direkt tekr enk sarı mı yapsam diyorum. Gülben ergen'in saçı tekr enk mi anlamadım. Benim saçımın uzunluğu da o kadar. Ne yapacağım bilmiyorum veya evde yapabilir miyim? Kuaförden dişçi gibi korkuyorum. Kuaför yaparım röfle dedi ama ben çok korkuyorum.

canım çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım :18: yeni üye olmasam sana platin saç rengi elde ettiğim fotoları atardım :3:
şimdi gelelim senin saç rengine açılabilir bir saç ama oriel ile açma derim çünkü çok yıpratıyor açarken saçı kurutuyor gülben ergenin saç rengini elde etmek için garnier 111 saç boyası al içine 9 vol yani (30 volüm ) koy ve saçlarına uçlarından başlayarak yukarıya doğru sür çıkan saç diplerine sürme tabiki oralar hemen sarıya dönüşür yoksa 30 dakika beklet yıka hem saçların yumuşacık olacak aynı işlemi 15 gün sonra tekrar et daha da açılacak sakın korkma turuncu olarak açılmayacak sarı tonu elde edesiye kadar bu işlemi uygula boyama bittikden sonra hafta bir kere (bepanthen ampul, evigen ampul , dodex ampul , gliserin bir kapak koy , badem yagı bir kapak ve saçlarına sür streçle) yat uyu canım sabah kalktığında yıka, bir süre sonra saçların kırıkları kapanmış ve yıpranıklığı gitmiş olur. Bunları eczanede bula bilirsin fiyatlarıda çok uygun 5 lira sanırım paketleri diye hatırlıyorum. dediklerimi uygula çok memnun kalacaksın
(bu dediklerimi spreyi olan bir şişeye koy ve kullan hepsini bitrmeye özen göster çünkü bozuluyor) çok geçmiş olsun tekrar bu arada bunlar bende etki etti çok memnun kaldım ama senin bünyen farklı ola bilir inşallah faydası olur :nazar:

canım çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım :18: yeni üye olmasam sana platin saç rengi elde ettiğim fotoları atardım :3:
şimdi gelelim senin saç rengine açılabilir bir saç ama oriel ile açma derim çünkü çok yıpratıyor açarken saçı kurutuyor gülben ergenin saç rengini elde etmek için garnier 111 saç boyası al içine 9 vol yani (30 volüm ) koy ve saçlarına uçlarından başlayarak yukarıya doğru sür çıkan saç diplerine sürme tabiki oralar hemen sarıya dönüşür yoksa 30 dakika beklet yıka hem saçların yumuşacık olacak aynı işlemi 15 gün sonra tekrar et daha da açılacak sakın korkma turuncu olarak açılmayacak sarı tonu elde edesiye kadar bu işlemi uygula boyama bittikden sonra hafta bir kere (bepanthen ampul, evigen ampul , dodex ampul , gliserin bir kapak koy , badem yagı bir kapak ve saçlarına sür streçle) yat uyu canım sabah kalktığında yıka, bir süre sonra saçların kırıkları kapanmış ve yıpranıklığı gitmiş olur. Bunları eczanede bula bilirsin fiyatlarıda çok uygun 5 lira sanırım paketleri diye hatırlıyorum. dediklerimi uygula çok memnun kalacaksın
(bu dediklerimi spreyi olan bir şişeye koy ve kullan hepsini bitrmeye özen göster çünkü bozuluyor) çok geçmiş olsun tekrar bu arada bunlar bende etki etti çok memnun kaldım ama senin bünyen farklı ola bilir inşallah faydası olur :nazar:

Çok sağol canım. Ampuller falan var evde zaten saçımı uzatmak için maske yapıyordum çünkü.
Çok yordum seni ama bu 9 vol garnierin içinde çıkıyor mu yoksa ayrı olarak mı alacağım?

Çok sağol canım. Ampuller falan var evde zaten saçımı uzatmak için maske yapıyordum çünkü.
Çok yordum seni ama bu 9 vol garnierin içinde çıkıyor mu yoksa ayrı olarak mı alacağım?

estafurullah canım :3: Hayır canım çıkıyor ama onlar 6 volüm oluyor düşük yani sen ayrı olarak alacaksın koleston satılıyor marketlerde vitalında var onlardan al koy :23: kolay gelsin canım şimdiden aklına takılan soru olursa sora bilirsin :10:

$image.jpg
cnm suan sacların ne renk.. bende bu renge gıdıorum yavas yavas papatya suyuyla. gercı bugun papatya suyum azcık kalmıs.bı sure kullanamıycam bıttı sayılır malumda

Saçım böyle canım.. Papatya suyunu da duydum ama sabrım yok :( bir de hindistan cevizi yağı aldım bugün o gelsin onu sürüp açayım diyordum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Yukarıda arkadaşın dediği kolay geldi ve o başarmış sonuçta ama o zaman hindistancevizi yağını kullanamıyorum sanırım.

Son düzenleme:
estafurullah canım :3: Hayır canım çıkıyor ama onlar 6 volüm oluyor düşük yani sen ayrı olarak alacaksın koleston satılıyor marketlerde vitalında var onlardan al koy :23: kolay gelsin canım şimdiden aklına takılan soru olursa sora bilirsin :10:

Çok sağol canım haftasonu yapacağım inşallah foto paylaşırım.

Back