Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç renginin üstüneee o renk nasıl tutarrrr! yardım

Fluke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
65
0
36
İzmir
saçımı nevacolor açık kumralla boyadım böyle bi renk oldu kahve gibi. üstüne neyle boyasam bu rengi elde ederimm ?

loreal in balköpüğü ya da karamel boyaları kutunun üzerinde bu renge benziyorlardı.
bu tonlara bak istersen canım.

teşekkürler tatlım bir bakıyım :) ama tercihim nevacolor boyamak onun katoloğundan bir renkle elde etmek istiyorum

teşekkürler tatlım bir bakıyım :) ama tercihim nevacolor boyamak onun katoloğundan bir renkle elde etmek istiyorum

tatlım nevacolorunda var balköpüğü ama biraz fazla turuncu sarı yansımaları pek yok.Ama saçların gerçekten koyu olmuş üzerine açık ton boyarsan diplerin açık geri kalan saçların koyu kalabilir

biraz bekle cnm bak bakalım akıyormu??birde sen kumralı hangi rengin üstüne boyadın??

1.resim se şuanki saç rengin onu acık sarıyla boyayak alt resimdeki tonu elde edebilirsin çünkü koyu tonların rengini sadece sarı renklerle acabilirsiniz nevacolordada var sanırım sarı tonlar sacını boyayınca resmini koy bakalım napmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…