Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç renginin ne olduğunu anlayamadım. Yardım edin. Acilen boyatasım var :)

ozdendeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
173
0
96
Antalya
Bu fotodaki saç rengi nedir kızlar? Benim doğal saçım loreal excellence 8.1 - 9.1 arası bir renk ama 8.1e daha yakın ve ondan da biraz daha fazla küllü bir renk. 1 ay önce bu rengi tutturmak için loreal excellence 9.1 kullandım ama bu ton olmadı, boya sarısı olduğu belli. Bir de Antalya'da boya konusunda iyi bir kuaför varsa ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hiç fikriniz yok mu? Yardım edin ben hiç anlamıyorum, kuaföre gitmiştim bu renkle o da çiğ bir sarı yapmıştı önceden onun için korkuyorum bu rengi bulmam lazım :)

canm bu cok acık kumral. tabi içerisinde altın yansıması ve küllü tonu içeriyor aldıgın boyayı bunlara dikkat ederek alabilirsin

tesekkur ederim kızlar. balkopugu gibi tonu ama daha acık bır renk sankı bu. bir de çok açık kumralın sarılardan farkı daha sıcak bır renk olması degıl mı? nerden bulabılırım boyle cok açık bır kumral cunku kumralların acıgı bıle koyu gıbı gelıyor gozume. benım dogal sacım da acık kumral koyu sarı arası küllü bir renk, marka ve numara soylersenız oncelıkle kendım boyamayı denıycem kuaforlerden agzım yandı bıraz :)

balköpüğü değil bence direk küllü kumral bu..

kızlar cok tesekkurler. çok açık kumral nevacolorda buldum benziyor işte biraz daha kızıllık var boyada, çok açık küllü kumralla karıştırıp denicem. ama ilk defa nevacolor kullanıcam cok ucuz huylandım :S bu arada resim paylasırsanız sevinirim bulunca cunku tamamen aynısını henuz bulmus degılım.

Son düzenleme:
igoranın acık kumral altını yada sadece acık kumralı tavsiye ederim baska rengi almaya karar verirsende igora royal dan şaşma sakn cok kaliteli ve zor akan bi boyadr kuaförler kulllanıyor genellikle.. bulundugun yerde arastırırsın

Teşekkürler igorayı da kullanmamıstım iyiyse denemek lazım. bu arada profilindeki renk de harikaymış küllü kumral üstüne balyaj mı?

igoraya baktım 9.0 sarısı buna benziyor hem de çok. açık kumral altın 8.5 koyu gorunuyor. boyayınca mı farklı oluyor? sen hangi rengini kullandın?

igoraya baktım 9.0 sarısı buna benziyor hem de çok. açık kumral altın 8.5 koyu gorunuyor. boyayınca mı farklı oluyor? sen hangi rengini kullandın?

ben acık rengini hiç kullanmadım kaşlarım koyu oldugu için. ama denersem mutlaka küllü sarı tonlarını deniycem bugday tenli oldugumdan igoranın hangi rengini yaparsan yap pişman olcagını düşünmüyorum cok dogal gösteren bi boya

sagol canım gorundugu gibi tutarsa secmek rahat olur ama bazı boyalar ya katalogtakınden koyu ya da farklı bır tonda tutuyor ondan sordum. extrait dora diye bi sac rengi acıcı varmıs simdi onu sıparıs ettım bu renge benzemezse veya cok yıpratıyorsa dedıgın boyayı denerım. tesekkurler ılgılendıgın ıcın.

Tamam canım boyayinca eklerim ama hala kararsızım john frieda go blonder sampuan sipariş ettim onu deneyebilirim önce. Bu arada kuaföre sordum loreal majirel 9.32 bu renk ama bu doğallıkta elde etmek zor oluyor dedi. Koyu renk saclarda ise zaten bildigimiz gibi evde tutmaz dedi. Senin sacının dogal rengi ne?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…