Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengini tuttururum diyen ustalar, yardım lütfen

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
133

bayıldım bu renge acaba hangi tonları karıştırsak?

bence 7,64 kutuda güzel duruyo ama koyu tutuyodur o kesin, 7 ile başlayanlar baya koyu oluyo, acaba palette 9,0 sarıya bakır dore katsam olur mu ya da tarçın bakır hangisi iyi olur acaba

normal bakır biraz fazla kaçsa koyu oluyo ben geçen bal köpüğüne çeyrek tüp bakır dore kattım o da tatlı sıcak bi kahve oldu ama bu kadar açık değil,biraz daha koyu oldu gerçi zemin açık olduğu için 20 günde akıp açıldı rengi, tarçın bakır katınca da kırmızımsı duruyo bu çok tatlı sıcak bi renk olmuş nasıl olur acaba ya çatlıyacam şimdi kuaför tanıdığı olan ya da kuaförlük yapmış olan varmı ki bilgi verse bize

off bayıldım yaaa,kahve köpüğüyle boyadığımda saçım böyle olur inşallah gibi bir umudum var:)))

kahve köpüğüne boyadım ben hiç ilgisi yok bunla kahve köpüğünde hiç bakırlık yok bunda bakırlık var

sanki şuna mı yakın ne kızlar, şu işe bak ya kendim soruyom kendim cevaplıyom nasıl forumsa artık

Balköpüğü ile dore bakır karışınca buna yakın olurmu? Tabi saçın kendi rengide önemli....

bu rengi bende marak ettim.bana açık kumral altın sarısı demişlerdi.bulursan lütfen burda paylaş:80:

bence açık kumral altın sarısı olmaz onu hadisenin saçı bal rengiyken demişlerdir belki bunda bakırlık var bence koyu sarı bakır gibi ama bakalım belki farklı bir yorum çıkar

ama biliyormusunuz kızlar bence bu capcanlı renkler sanatçılarda falan güzel duruyo profesyonel ellerden çıkıyorlar ama sanırım günlük hayatta makyaj giyim vs. herşey profesyonel olmayınca o kadar iyi durmuyor mesela dün hadisenin bu fotoğraftaki saçını aynen kendi yüzüme ekledim, bir canmı durdu bağırdı resmen ten ve göz renklerimiz yakın olduğu halde gitmedi, sanırım hatayı orada yapıyoruz bunlarda görüp beğeniyoruz ama bu kadar iddialı renkler günlük hayatta ekrandaki gibi durmuyo

evet kesinlikle katılıyorum buna. görüp beğendiğimiz renk herkeste her giyim tarzında vesaire farklı duruyor. bu rengi gördüğümde ben de beğenmiştim ama hangi boyayla tutturabileceğin konusunda fikrim yok, en iyisi işinin ehli bir kuaföre gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…