Daha önce hiç saç boyatmadım. Saçlarım da açık kestane ve uçlara doğru daha açık, sarımsı.. küllü kumral gibi bir rengi var ama doğal rengi böyle şu an.. beyaz tenli olduğum için beni çok solgun gösteriyor..
Uzun zamandır da saçımın rengini değiştirmek istiyordum ve oldum olası, her zaman kızılı beğenirim.
İnternetten online deneme programında birçok rengi denedim ve gerçekten en çok bana yakışan kızıl ve kırmızı tonları..
Boyadan hiç anlamam ama yıllar önce voila reklamına özenirdim. Saçı şampuanlar gibi boyuyorlardı.
Yine o şekilde, evde eklediğim renklerden hangi rengi yapabilirim.?
Ve tabii hangi markayı önerirsiniz? En kalitelisi hangisi oluyor?
Kuaförlere güvenemediğim için evde yapayım dedim ama haklısınız..
Peki en iyi kuaför hangisi sizce? Önerisi olan var mı?
nerede oturduğuna bağlı.... :)
benimde saclarimin dogal tonu koyu kumral acmistim rengini acik kullu kumral icin. bende oldukca beyaz tenliyim ve gercekten cok solgun gosteriyordu ozellikle makyajsiz hasta gibi dolasiyordum.bir cesaret natural color organik boyadan irlanda kizili ve koyu kumral aldim. boyamla kuafore gittim ona boyattim. 2 gun once.ben koyu kumralla cok canli kizil olmasin diye karistirdim. sana da onerim bence boyani kendin al bitkisel boya veya amonyaksiz boya kuafore anlas ona boyat. kuaforlerin ne marka kullanacagi belli olmuyor. guvendiign kuafor varsa o ayri. saclarin dogal renginde oldugundan cok kolay bir skeilde homojen bir kizil yakalanir.Daha önce hiç saç boyatmadım. Saçlarım da açık kestane ve uçlara doğru daha açık, sarımsı.. küllü kumral gibi bir rengi var ama doğal rengi böyle şu an.. beyaz tenli olduğum için beni çok solgun gösteriyor..
Uzun zamandır da saçımın rengini değiştirmek istiyordum ve oldum olası, her zaman kızılı beğenirim.
İnternetten online deneme programında birçok rengi denedim ve gerçekten en çok bana yakışan kızıl ve kırmızı tonları..
Boyadan hiç anlamam ama yıllar önce voila reklamına özenirdim. Saçı şampuanlar gibi boyuyorlardı.
Yine o şekilde, evde eklediğim renklerden hangi rengi yapabilirim.?
Ve tabii hangi markayı önerirsiniz? En kalitelisi hangisi oluyor?
canim bir e bu kizil tonlari birbirinden farkili. hangi tonu istedigine hangisinin cildine daha cok gidecegine iyi karar ver. daha dogal bir kizil tonu mu istiyorsun yoksa daha sarp kizili gibi bir ton mu iyi dusun derim.
Hıhihiho bu nasıl bi sorunerede oturduğuna bağlı.... :)
Çikolata kahveye ne dersinSarı gibi olan kızıllar bana göre değil.. çünkü açık renk beni çok solgun gösteriyor.
O nedenle daha koyu ama canlı bir kızıl olsun istiyorum..
mesela avatarımdaki kızın saçı gibi.. (tipimiz de benziyor aslında..)
Bir arkadaşım da voila ile evde yaparsın dedi geçen gün ama becerememekten korkuyorum.
Bir de ilk kez olacağı için numarasını, serisini filan nasıl belirlemeliyim bilemiyorum?
Çikolata kahveye ne dersin
Yasa be bole özgüveni li arkadaslara bayılıyorum peki kırmızı tam ama bayrak kırmızısı diye geçiyor kızlık üzerine Balya attı RR ben kullanmıştım herkes bayılıyorum kızıl modası çöken buna ne dersin canımCanım saçlarım zaten ona yakın bir renk, hatta biraz daha açık, sütlü çikolata gibi..: ) küllü kumral gibi tuhaf bir rengi var..
Bir de, uzun zamandır taktım bu kızıla..: ) ve ilk kez boyatacağım için, ilk istediğim renk olsun istiyorum..
Bilgisayarda da denedim, en çok kızıl yakıştı hem ten rengime hem yüzüme..
Avatarımdaki kız da ikizim gibi diyebilirim.. yani ona bakıp beni görebilirsin..: ) Bu kız kim bilmiyorum, orası ayrı..: ))
Bir sıkıntı yoktur inşallah saçlara la uğraştığı göre. ..
Ben teşekkür ederim iyi geceler yine konuşalım iyi çok şükür derdin yok sevindimİşsizlik başıma vurdu..: )
Şaka bir yana , çok şükür hiçbir sıkıntım yok...
Ama resimde, aynada falan bakıyorum, makyaj da yapsam saçım çok solgun ve bakımsız gösteriyor beni..
Hani 'paspal da giyinsen, insanı gösteren saçıdır' denir ya, o hesap.. Bir de işe girmeden kendime bakayım diyorum..
Neyse, ben uyuyayım artık geç oldu..: ) Teşekkürler önerilerin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?