Saç Rengi ve Saç Boyama *Bu Saç Rengini Nasıl Yapabilirim?*

GothicRap

I'm Not Afraid To Take A StanD.!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
850
669
158
Daha önce hiç saç boyatmadım. Saçlarım da açık kestane ve uçlara doğru daha açık, sarımsı.. küllü kumral gibi bir rengi var ama doğal rengi böyle şu an.. beyaz tenli olduğum için beni çok solgun gösteriyor..
Uzun zamandır da saçımın rengini değiştirmek istiyordum ve oldum olası, her zaman kızılı beğenirim.
İnternetten online deneme programında birçok rengi denedim ve gerçekten en çok bana yakışan kızıl ve kırmızı tonları..
Boyadan hiç anlamam ama yıllar önce voila reklamına özenirdim. Saçı şampuanlar gibi boyuyorlardı.
Yine o şekilde, evde eklediğim renklerden hangi rengi yapabilirim.?
Ve tabii hangi markayı önerirsiniz? En kalitelisi hangisi oluyor?

Son düzenleme:

Sacini ilk kez boyayacaksan kesinlikle kuafore noyat. Daha once yapmamissin. Sacini mahfedebilirsin.

Kuaförlere güvenemediğim için evde yapayım dedim ama haklısınız..
Peki en iyi kuaför hangisi sizce? Önerisi olan var mı?

kolestonun kızılları iyidir ben kullanmıstım bir sure kalıcıydı ilk yaptıgında baya bir akar ama iki uc boyamadan sonra renk iyice oturur

benimde saclarimin dogal tonu koyu kumral acmistim rengini acik kullu kumral icin. bende oldukca beyaz tenliyim ve gercekten cok solgun gosteriyordu ozellikle makyajsiz hasta gibi dolasiyordum.bir cesaret natural color organik boyadan irlanda kizili ve koyu kumral aldim. boyamla kuafore gittim ona boyattim. 2 gun once.ben koyu kumralla cok canli kizil olmasin diye karistirdim. sana da onerim bence boyani kendin al bitkisel boya veya amonyaksiz boya kuafore anlas ona boyat. kuaforlerin ne marka kullanacagi belli olmuyor. guvendiign kuafor varsa o ayri. saclarin dogal renginde oldugundan cok kolay bir skeilde homojen bir kizil yakalanir.

Evde boyle bi rengi tutturmayaugrasma bence kuafore git altunizadede capitolun dik yukarisinda bi kuaforvar :)))))) bi kez gitmistim esimin ablasi gidiyormus esim benide goturmustu en son gayet guzel" mas kuafor" oneririm

canim bir e bu kizil tonlari birbirinden farkili. hangi tonu istedigine hangisinin cildine daha cok gidecegine iyi karar ver. daha dogal bir kizil tonu mu istiyorsun yoksa daha sarp kizili gibi bir ton mu iyi dusun derim.

canim bir e bu kizil tonlari birbirinden farkili. hangi tonu istedigine hangisinin cildine daha cok gidecegine iyi karar ver. daha dogal bir kizil tonu mu istiyorsun yoksa daha sarp kizili gibi bir ton mu iyi dusun derim.

Sarı gibi olan kızıllar bana göre değil.. çünkü açık renk beni çok solgun gösteriyor.
O nedenle daha koyu ama canlı bir kızıl olsun istiyorum..
mesela avatarımdaki kızın saçı gibi.. (tipimiz de benziyor aslında.. )
Bir arkadaşım da voila ile evde yaparsın dedi geçen gün ama becerememekten korkuyorum.
Bir de ilk kez olacağı için numarasını, serisini filan nasıl belirlemeliyim bilemiyorum?

Bu kızıla karar verdim.. Bilenler marka ve numara önerebilirler mi?

Son düzenleme:
Çikolata kahveye ne dersin

Çikolata kahveye ne dersin

Canım saçlarım zaten ona yakın bir renk, hatta biraz daha açık, sütlü çikolata gibi..: ) küllü kumral gibi tuhaf bir rengi var..
Bir de, uzun zamandır taktım bu kızıla..: ) ve ilk kez boyatacağım için, ilk istediğim renk olsun istiyorum..
Bilgisayarda da denedim, en çok kızıl yakıştı hem ten rengime hem yüzüme..
Avatarımdaki kız da ikizim gibi diyebilirim.. yani ona bakıp beni görebilirsin..: ) Bu kız kim bilmiyorum, orası ayrı..: ))

Yasa be bole özgüveni li arkadaslara bayılıyorum peki kırmızı tam ama bayrak kırmızısı diye geçiyor kızlık üzerine Balya attı RR ben kullanmıştım herkes bayılıyorum kızıl modası çöken buna ne dersin canım

Bir sıkıntı yoktur inşallah saçlara la uğraştığı göre. ..

İşsizlik başıma vurdu..: )
Şaka bir yana , çok şükür hiçbir sıkıntım yok...
Ama resimde, aynada falan bakıyorum, makyaj da yapsam saçım çok solgun ve bakımsız gösteriyor beni..
Hani 'paspal da giyinsen, insanı gösteren saçıdır' denir ya, o hesap.. Bir de işe girmeden kendime bakayım diyorum..
Neyse, ben uyuyayım artık geç oldu..: ) Teşekkürler önerilerin için..

Ben teşekkür ederim iyi geceler yine konuşalım iyi çok şükür derdin yok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…