Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengini nasıl elde edebilirim ?

blush

Beriliçe
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
655
40
318
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu rengi nasıl elde ederim ? Biraz esmerim ama olsun açık renk fondöten kullanırım hep artık. :9:

$family-580640073.jpg

$pq-vp-and-anastasiya-shpagina-271730812.jpg

İkili resimde sağdaki kızdan bahsediyorum. Dorelik yok bu renkte değil mi? Fildişine yakın bir renk olsa gerek.

Hafif esmerim canim ama cidden cok istiyorum ya :)

alınmayın kırılmayın ama hafifte olsa bir esmerlik var ise lütfen bu rengi yapmayın.
Çok bayağı ve yapay durur.

Yok kimseye alinmam da kizlar yardimci olacak biri yok mu ya ???

Canım bu renk beyaz insana göre bile çook açık bi renk sürekli makyaj ister bu kadn zaten barbie olmak istiyodu hatırladğm kadarıyla ondan böyle bi renk seçmiş :9: .. hafif esmersen bi de hevesini kırmayım ama yapma sakın çok yapay durur herkes söylemiş zaten. İlle de açık renk istiyorum diyosan karamel-bal tonlarını düşün bari ama bunu yapma lütfen.

Son düzenleme:
saçlarınızın aşırı yanması ve dökülmesinin yanı sıra tarık mengüç gibi bi görüntü çıkar ortaya :27:bence hiç riske girmeyin ve kesinlikle bal-karamel tonlarında ya da kızıl kahve tonlarında bir renk seçin daha güzel görüneceksiniz :34:

bu rengin elde edilmesi icin saçini komple acman lazim ve koleston 11.1 yaparsan beyaza yakin bunun gibi bir renk olur. saçlarin koyu renkse her ay dip problemi yaşarsin ve turunculasma kacinilmaz. Ben kendimde sari kullaniyorum surekli bakim ister hele bu kadar acik bir renkse.Kendin evde acmaya calisma ben denedim olmuyor:)) en iyisi kuafore git ancak o yapar:)

Son düzenleme:
Kesinlikle böyle birseye kalkisma sac acici kulanman gerek zaten buda bir seferde olmaz en az 3 kez boyatman gerekecek siyahtan bu rengi bulman icin yoksa sac yanar tü gibi olur . Cok pisman olursun deneme bile ,hem sari sacin bakimi zor her ay dip boya gerek ugrasi cok zor :53:

Back