• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengini nasıl elde edebilirim ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar bu saç renkgini nasıl elde eldebilirim ?
diplerini değilde ortalaını ve uçlarındaki sarıları
$cats.jpg

bu renkte olabilir ? :)

Eki Görüntüle 405139

Son düzenleme:
mhh.. aynn resimdeki gibi istiyorsun sanki dibi cikmis gibi... burda sacinda boya varmi yokmu ?? uclarini actirman gerek kendiin yapamasin ama :S

mhh.. aynn resimdeki gibi istiyorsun sanki dibi cikmis gibi... burda sacinda boya varmi yokmu ?? uclarini actirman gerek kendiin yapamasin ama :S

diplerini istemiyorum canım :S ortalarındaki ve uçlarındaki renkler benim saçımda zaten diplerindeki saçlarının renginden :S resim koymuştum önceki konuma ama orada saç rengim fazla belli olmuyor:D

dibin cabuk tutar :D 6.73 koleston... kendi sacinida koy böyle demek zor.. bide kizlari bekle bakalim onlar denicek bu benim fikrim ... :D yada bi kuförüne danis ..:D

canim ilk resimde ztn dibi koyu : ) o renke gelio bana göre.. mhh ikinci resimde daha acik acici yapmislar oraya kendin yapamasssin ya:S zor yan kizllllarrr yokmu fikri verecek olan benden baskaa :D....... ben pek yardimci oalmadimmmmmm

canim ilk resimde ztn dibi koyu : ) o renke gelio bana göre.. mhh ikinci resimde daha acik acici yapmislar oraya kendin yapamasssin ya:S zor yan kizllllarrr yokmu fikri verecek olan benden baskaa :D....... ben pek yardimci oalmadimmmmmm

küllü sarımı oradaki canım

söyle söylim resimde ana renk olarak bi ton almislar .. onun üzerine acici ile balyaj atmislar... bencede küllü sari... mhhh... kiz yakarsin sacini :D kendin yapmaaa :D

hiç riske girme derim..git bir kuaföre yaptır istediğin gibi.. evde hüsran olabiliyor. ben de denedim daha önce.. saçım yandı maalesef..

sadece boyama evde yapılır ama saç açma olunca durum değişir.

Back