Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengini nasıl elde edebilirim :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi LuKu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

LuKu

Allah'a emanetsiniz ailem
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
174
1
46
İzmir
Eki Görüntüle 362937

Meraba kızlar saç rengim pelin karahanınn saç renginin aynısı.
ancaaakk! ben 2 yıl önce hint kınası yapmıştım siyah onlar aktı tabi bende saçlarımı hiiiç kestirmedim. şimdi kızıllıklar ve uçlarda siyahlıklar var.yani hint kınası hala var.
Benim saçlarımı önce açtırmam gerek sanırım. ve yukardaki rengi elde etmek istiyorum.
Kuoföre ne söylemeliyim. Saçlarım belimde. Bu saçların maliyeti yaklaşık ne olur ki
artık çok sıkıldım şu renkten..kestirmekte istemiyorum..yardımlarınızı bekliyoruuuuumm

Canım istediğin saç rengi tek boya ile boyanan bir saç rengi değil,aralar da başka renkler de görünüyor çünkü.Hele de senin saçına önce boya silme işlemi,açma işlemi filan yapmaları lazım.Sen bu fotoğrafı götür ve istediğin rengi tarif et.Saçlarındaki kınadan bahset.Fiyatları da şehirden şehire göre değişir canım.Mesela burada dip boya 40 tl,ama bazı kuaförler tüm saçı 40 ya da 50 tl ye boyuyorlar.Yani kesin şu kadardır demek zor.Birkaç kuaför araştırması yap.Saçlarının yanmasını ya da kalitesiz malzeme kullanılmasını istemiyorsan en azından belli bir parayı da gözden çıkartman gerekecektir.

Canım çok teşekkür ederim. Kuaföre soriyim haftaya boyatmayı düşünüyorum.
Sana bu yakışmaz böyle yapalım diyen kuoförler ya da ben yapamam yanar falan diyenler oldu. güvenemiyorumda belli bi kuoförüm vardı onada gidemiyorum artık. neyse bakalım ayarlıycaz bişeyler.umarım kel oldum diye gelmem buraya
haftaya koyarım yeni saçlarımı

Sen yine de güvenmediğin,gözünün tutmadığı kuaföre gitme.Loreal ve Wella kullanan kuaförlerden şaşmamak lazım,ama o zaman fiyat uçuyor tabi.Resmini koyunca bakarım,merak ettim şimdiden

yaparım diyen olursa bile yaptırmayın derim saçlarınız yanar bunla ilgili araştırın derim malesef bazı kuaförler aldığı paraya bakıyor yok doğal şeyler kullanıyoruz diye hikaye anlatıyorlar malesef saç renginde değişiklik yapan hiç birşey doğal olamaz tabi gene siz bilirsiniz
Saçının rengini açmak isteyenler nelere dikkat etmeli? - UZMANTV

inanmıyorum ya yine bir kına mağduru o kınadan az mı çektim hala saçımın ucunda kızıllık war boya tutmuyordu allahtan uzadıda kurtuldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…