saçlarınız resimde kızıl gibi çıkmış kızıl yansımalar varsa saçınıza küllü bir renkle istediğiniz rengi yakalayabilirsiniz beğendiğiniz renk ya küllü koyu kumral yada küllü kahveye benziyor ama siz o renklere direk boyarsanız sanırım çok koyu olur bence ilk etapta saçınızın bir tutamında küllü renklerden 7.1 yada 8.1 saça cila gibi uygulayın bence renk baya dönecektir yani çok az boyayla çok az süre tutarak rengi yavaş yavaş yakalayın küllü renklerde yeşillenme yani yansıma oluyor ama yıkandıkça renk güzelleşiyor tavsiyem bir tutamında deneyerek boya miktarını ve süresini ayarlayın ben hep öyle yapıyorum çünkü bazen boyalar kutudaki gibi durmuyor profosyonel boyalar gibi olmuyor tabi bu arada saçlarınız çokkk güzelll kolay gelsin
sağol hayatım teşekkür ederim sçımda aslında kızıllık yok . bi önceki saçım yanlış boya seçimiyle korkunç bi kızıl oldu onun üstünde şok halinde hemen bu açık kahveye boyadım. sanırım flashtan öyle çıkmış. ben açık tonları seviyorum bu renkte güzel memnunum aslında saçımdan ama senelerdir röfle olunca kumra tonlarda olmayı tercih ediyorum ama röfle artık asla düşünmüyorum. düz koyu kumral bi ton aslında tercihim. cila normal tüp boya olarak satılıyormu ve cilanın yanında istediğim renkteki boyayı alacakmıyım sonra bu rengi aramıyım son saç kabusundan sonra tereddüt ediyorum açıkcası :26:
sağol hayatım teşekkür ederim sçımda aslında kızıllık yok . bi önceki saçım yanlış boya seçimiyle korkunç bi kızıl oldu onun üstünde şok halinde hemen bu açık kahveye boyadım. sanırım flashtan öyle çıkmış. ben açık tonları seviyorum bu renkte güzel memnunum aslında saçımdan ama senelerdir röfle olunca kumra tonlarda olmayı tercih ediyorum ama röfle artık asla düşünmüyorum. düz koyu kumral bi ton aslında tercihim. cila normal tüp boya olarak satılıyormu ve cilanın yanında istediğim renkteki boyayı alacakmıyım sonra bu rengi aramıyım son saç kabusundan sonra tereddüt ediyorum açıkcası :26:
saçınızda kızıllık yoksa bence küllü renge gerek yok direk kumrala boyayın güzel olur ben loreal exlanse 7 kullanıyorum çok memnunum istediğiniz gibide olur bence cila dediğim boyayla yapılıyor zaten ben çok az boyayla ve boyayı kısa süre tutarak saçıma uyguluyorum zemin sarıydı benim fazla koyu olmasınıda istemediğimden böyle uyguluyorum zaten artık sadece dip boya yapıyorum 15- 20 dakikada istediğim renk olunca yıkıyorum bence sizde bir tutamında deneyin boyayı ve süreyi öyle ayarlayın istediğiniz renk olunca yıkayın nette yada forumlarda saçın durumuna göre cila yapmayıda bulabilirsiniz ama bence siz koyu kumral diyorsanız 7 numara sizede iyi durur gibi ama gerçekten deneyerek yapın çünkü saçlarınız böyle çok güzel bir renk belki istediğiniz gibi olmaz saçıda boşuna bozmamış olursunuz
kullandığım boya bu
buda benim saçım bu ışıkta pek belli değil ama baya sarı ynsımalı siz daha koyu istiyorsunuz sizin zeminde koyu zaten denemeye değer umarım işe yarar iyi akşamlar
canım kesinlikle koyu kumral alma derim ben saçlarımı kumrala boyadım senin istediğin renkten daha koyu tutdu gerçi ben loreal almıştım boyayı ama yeni öğrendim ki lorealin renkleri koyuymuş başka marka alacaksan onu bilemem :44: