• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengini elde edebilmek içiiin

LauraRey1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
8
2
16
Ankara
Arkadaşlar birkaç saat önce de konu açmıştım ben saçlarımı şarap kızılına boyadım şimdi değiştirmek isitiyorum hafif turuncular ve kızılımsılar var aktı saçım.Sizce küllü kumral nasıl olur bu renkler küllü kumral değil mi nasıl elde edebilirim?
$i.jpg
$i (1).jpg
Eki Görüntüle 1183486

Arkadaşlar birkaç saat önce de konu açmıştım ben saçlarımı şarap kızılına boyadım şimdi değiştirmek isitiyorum hafif turuncular ve kızılımsılar var aktı saçım.Sizce küllü kumral nasıl olur bu renkler küllü kumral değil mi nasıl elde edebilirim?
Eki Görüntüle 1183484
Eki Görüntüle 1183485
Eki Görüntüle 1183486

kızıl ve tonlarının üstüne çok zor boya tutuyor kuaföre git saçını göster açılabılrse açıp boyar yoksa ıyıce beklemen lazm kendın boyuyamazsın

kızıl ve tonlarının üstüne çok zor boya tutuyor kuaföre git saçını göster açılabılrse açıp boyar yoksa ıyıce beklemen lazm kendın boyuyamazsın

yorumun için teşekkür ederim ama şu an tam kızıl değil aktı bakırımsı oldu canım.ben kendim boyasam olmaz mı kuaföre gidemem de :/

yorumun için teşekkür ederim ama şu an tam kızıl değil aktı bakırımsı oldu canım.ben kendim boyasam olmaz mı kuaföre gidemem de :/

boyarsın ama oda akar bu seferde cok kötü bi görünüm olur. tek tonlarda bi renge boyuyabılrsn. boya almaya gıttıgnde orda calısanlarada sorblrsn

Ben de bir zamanlar bu renklere çok heves etmiştim. Ancak o turuncu yansımalar kolay kolay gitmez bilesin. Ayrıca o fotoğraflardaki bayanların saçları kendi doğal renklerinin üzerine röfle atılmış. Biz Asya ırklı olduğumuz için saçlarımız açılınca turuncu kızıl oluyor. Onlarsa doğuştan küllü renk ile doğuyorlar.

Back