• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengine tekrar nasıl dönebilirim

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Merhaba kızlar, bu benim eski saç rengimin fotoğrafı. 2-3 yıl önce bi kuaför arkadaşım boyamıştı bu renge. Hangi boyayla boyadığını bilmiyorum. Diplerim çıkınca tekrar başka bir kuaföre gitmiştim kızıl yapmıştı saç rengimi. Bu fotoğrafı gösterdiğim hiç bi kuaför ne bu rengi, ne de buna yakın bi rengi yakalayamadı. Sonucunda elde ettiğim saçlarsa, çiğ turuncular, sarılar ve malesef ateş kızılları oldu. Şu anda saçlarım karamel kahve tonlarında. Bu sefer kuaförlere hiçbir güvenim kalmadığı için kendim boyamayı düşünüyorum. Hangi saç boyalarıyla tekrar bu rengi yakalayabilirim sizce.? $58721262.png

Çok güzel bir renkmiş
Tarçın bakır diyecektim ilk gördüğümde ama resmi büyütünce daha farklı olduğunu gördüm
Açık kumral bir zemine boyanmış ve akmış bir tarçın bakır gibi görünüyor
Acaba bu dediğim 2 renk karışımıyla elde edilebilir mi :44:
Şuanki saç renginin üzerine de aynı olur mu o da var tabi

Cok güzel bir renk gercekten. Tenine de cok yakismis.
Acik Dore bakir 8.34 ile bu rengi elde edebilirsin büyük ihtimal. Bu rengi deneme yanilma yoluyla rahatlikla bulabilirsin. Acik bir ton oldugu icin begenmedigin zaman kolaylikla baska renklere gecis yapabilirsin.

834.jpg

Eger koyu tutarsa sariyla karistirip boya eminim buna yakin bir renk cikacaktir.
Bir de bu konuya bak, 3. sayfada arkadas resmini paylasmis:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/381359-arkadaslar-koyu-sari-dore-bakira-boyamak-istiyorum-nasil-olurfotolarimi-koydum.html

Bu arada benim cok begendigim ve kendime cok yakistirdigim bir renk... :69:

Back