Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengine boyasam sizce?

bende tam bu resimdeki (baştaki) gibi olmasada kahve ve aralarda sarı gölgeler istiyorum.
kuaförde yaptırmak istemiyorum .
evde kendim önce açık kahveye boyasam,sonra röfle seti alıp aralara hafif sarılar atsam olurmu acaba?
boya boya üstüne olurmu?
yada 1röfle boyası, 1açıkkahve alıp
1,röfle 1,açık kahve aynı anda boyayım folyolasammı
sizce??

Bende kahve boyayıp daha sonra krepe yaparmış gibi saçlarımı diplere ittirip kalanlara sarı sürücem olur gibi geliyo

Bende kahve boyayıp daha sonra krepe yaparmış gibi saçlarımı diplere ittirip kalanlara sarı sürücem olur gibi geliyo

sen yapta haber ver bakalım olucakmı? hem saçları diplere ittirip ne demek. yani önce saçın koyuysa açık kahveye boyayacaksın, sonra röfle seti alıp aralara hafif serpeceksin öyle mi?

bide boyaüstüne olurmuki röfle boyası, oda kafamı karıştırıo??

Ben şubat ayının başlarında yapıcam ama çok kararsız olduğum için şimdiden düşünmeye başladım nasıl anlatsam şey hani krepe tarağyla saçından bir tutam alıpkabarık durması için diplere doğru ittiriyorsun ya o işlemi yaptıktan sonra o elinde kalanlara sarı boya vs. şeyler uyguluyorsun Bilmem anlatabildim mi

bak ben üstteki gönderdiğim resmi büyüt. şimdi bnm saçm koyu. önce açsam (kahve ile) ertesi günde senin dediin gibi krepeyle sarı röfle atsam bu gibi olurmuki? mesela Kim K. nın saçlarıda normalde koyu renk, ama sanki önce kahve üstüne sarı gibi.

cnm sacların koyuysa acık kahve yaparsan sacların acık kahve olmaz sarı alırsan acık kahve olur tabı markasına gore degısır cnm

saol cvp için , şimdi benim saçlarım üstte resmi olan Kim K. nın doğal saç rengi gibi koyu . ama ben sarı olan rengini istiyorum tam.
o renkte sanki önce açık kahveye boyanmış sonra üzerine sarı ince röfle atılmış gibi. evde böyle yapsam olurmu ki ?

cnm rofle yaptırcaksan bence kuafore gıt sen yacan sonra olcak ya da belkı daha kotu olcak ısın sansa kalcak en azından rofleyı bosver bu renk olsun dıyosan da ılk boyamanda asla bu rengı elde edemezsın cnm sacların cok koyu cunku once gıt sacın omuz hızasını gecıyosa ıkı tane sarının en acıgını al boya sonra bı hafta bekle kı renk otursun ıyıce acık kahve olur buyuk ıhtımal sonra gıt yıne al boya ıkı tane sarıdan ole oturur sac rengın heralde ama bence bole dusunmeyın bak sacların sıyah bu renk sarı gıbı ılk boyamanda mumkun degıl o yuzden dort boya vs. alcana kuafore gıt aynı fıyat cnm benım

ya fiyatından değilde kendim yapmak istedim işte.(olmazsa kahveye boyayıveririm kapanıyo) kuaförlerde tam istediim gibi yapmıo çünkü
kolestonun açık kumralını alsam çokça durdursam olur belki.
ben şeyden korkuyrum böyle yaçok çiğ(çık) bi sarı olur , yada kızıl(bakır) gibi bi sarı olur diye korkuyorum.
aranızda hiç varmı saçı koyu olup açık kumrala bayayan?? (koleston açık kumal)

cnm benım sacalrım koyu kestane rengınde ben acık kumral yapmak ıstedıgımde gıdıp sarının enacıgını almıstım kı bu el boyaları ole kahve alınca kahve yapmaz sarı yaparsan sac rengın acılkır bı kutu alıp boyamıstım az gelmıstı ısıkta kızılımsı gıbı duruyodu bı kutu daha boyamıstım acık bırenk oldu kumral gıbıydı aynı ama sen ıkı kutu al bence ve de sarı alırsam sarı olur dıye korkma ole bısey asla olmaz kı ben de koleston kullandım yıllardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…