Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengine boyasam sizce?

Benim saçlarım bayaa açık zaten neredeyse sarı olacak yani

Benim saçlarım bayaa açık zaten neredeyse sarı olacak yani

İnan senin hiç birşeyini anlamadım ben.
İstediğin renk doreye kaçıyor açık bir renk, saçlarında zaten boyalı.
Gittin böyle bi renge boyadın diyelim saçındaki karamel yüzünden saçında turunculuk olucak, 2.boyamada oturucak saç rengi ve o turunculuk zamanla gidicek.
Kendi doğal saç rengin siyah, bu renge boyasan dibin geldiğinde nesi doğal gözükücek?
Dip boyasını yaptırmaya üşenmiş bir kadın gibi gezersin ortalarda.
Saçını ne renge boyarsan boya o karamelin üstüne saçın gene açılmadanda sarıyı elde edemezsin.

Son düzenleme:
Sana Neva Kozmetğe göz at demiştim..

Neva'nın Exicolor adında ürettiği bir boya var..

İstediğin renk bunlara yakın;

7.0 Kumral

8.73 Açık Bal Kumral

9.09 Çok Açık Tütün Kumral

Aslında saçlarının bi resmini ekle sana ona göre bir renk söyleyelim

Son düzenleme:

Saçlarım çok yıprandı işlem görmekten.Bu son boyatışım olucak.Siyah saç bende o kadar feci duruyo ki o yüzden kahverengi boyayıp bitirmek istiyorum en azından diplerim gelsede çok kötü durmaz belki :26:

O zaman tatlım biraz koyu renklere yöneliceksin.
Birde saçına haftada bir bakım yap.
Bu konuda sana yardımcı olabilirim.

Saçlarının şu andaki halini ekleyebilir misin?

Son düzenleme:

O zaman tatlım biraz koyu renklere yöneliceksin.
Birde saçına haftada bir bakım yap.
Bu konuda sana yardımcı olabilirim.

Saçlarının şu andaki halini ekleyebilir misin?

Çok sevinirim çünkü saçım o kadar yıprandı ki siyah saçada dönmek istemiyorum veya koyu renge çünkü gerçekten bana yakışmıyo ailem arkadaşlarım hepsi açık renk saçlardan yana bende öyle seviyorum ama kaşlarım koyu olduğu için çokta açığa kaçmak istemiyorum. Birde fotoğraf makinem bozuk ekleyemicem maalesef

Son düzenleme:

Resmini ekle canım ona göre tavsiyede bulunucam..
Saçına haftada bir bakım yap.
Evde zeytinyağı varsa, zeytinyağını ısıtıp saçına sür.
2 saat beklet yıka, buna ek olarak badem yağı, hint yağı, jojoba yağı kullanabilirsin..

Telefonunda felan yok mu canım resmin?
Tek lazım olan saçlarını görmem..

Son düzenleme:

Koymaya uğraşıcam canım.Şu an badem yağı kullanıyorum ama saçlardaki boyayı akıtıyoru özelliklede zeytin yağı bunada biz çözüm bulmam gerekir :26:

Kendimi deli gibi hissettim birden başkası bana loreal parisin bi saç boyasını önermişti de sen diye hatırlamışım

onemlı degıl cnm ya :) bu arada ben bole elde boyamalara karsıyım ıkı hafta sonra akıp gıdıyo dogru duzgun guzel olmasını ıstıyosan paraya kıycaksın :)kuafore gostercen bu rengı ıstıyorum dıye ıyı bı kuafore ama artık 100 200 neyse vercen yoksa olmuyo harbı olmuyo ya helekı bu senınıstedıgın rengı ole herkes boyle guzel yapamas cnm

Bende kuaföre gitmek istiyorum ama her kuaförde iyi olmuyor işte hemde annem izin vermiyoo

Şimdi saçlarımın resmini koyuyorum biraz bulanık resimler ama yapcak bişey yok.Ten rengimide görmüş olursunuz bu sayede aslında 3-4 tane resim vardı ama hepsinin boyutu büyükmüş kabul etmedi

Bende kuaföre gitmek istiyorum ama her kuaförde iyi olmuyor işte hemde annem izin vermiyoo

cnm sımdıkı sac rengıne baktım benımkı de ılk yaptırdıgımda oleydı ama sonradan bıraz koyulasıyo sımdı bıraz koyusu bu arada saclarını boyatmanı mı ıstemıyo annen anlamadım zaten sacların boyalıkı senın ha kuafor yapmıs ha sen boya boyadır :) dedıgım gıbı ıyı boya ıyı kuafor dıyosan bı 100 200lırayı gozden cıkarman gerekıyo o zaman

Annem kuaföre boyatma diyo

cnm ten rengın burdan hıc bugday tenın koyusuna benzemıyo cnm yaw :)
Hayır tatlım zaten buğday tenin koyusu değil hani ilk yüklediğim resim vardı ya onun koyusu dedim ben

Annem kuaföre boyatma diyo

Hayır tatlım zaten buğday tenin koyusu değil hani ilk yüklediğim resim vardı ya onun koyusu dedim ben

hmm anladım cnm da ama bu ıstedıgın rengı kendın boyayarak elde etme sansın cok cok az bence ıkı renk var cunku bu sacta kuforler bıle ıstedıgımız rengı yapamayabılıyo cunku bence sen annenı bı sekılde ıkna etmeye calıs pekı neden ızın vermıyo kuafore cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…