- Konu Sahibi kelebex001
-
Meraba kızlaar. Çok klişe oldu biliyorum neyse boşverelimBenim doğal saçlarım siyah.Şuanda saçlarım boyalı ve altın karamel renginde.Ben bu rengi çok beğendim yani diplerim geldiğinde de çok sırıtmaz diyorum en azından altın karamel kadar değil.İki haftada bir saçımı boyamak zorunda kalıyorum sürekli diplerim geliyo ya :2: Ama bu rengi çok beğendim.Şimdi siz diceksiniz ki bu kadının doğal saç rengi.Ama boyalarla da bir şekilde bu rengi tuttururum gibi geliyo bana.Bi yardımcı olsanız :26:
Eki Görüntüle 314691
Hemen cevap vereyim gözlerim kahverengi.Ama kısmet olursa yakında mavi lens kullanmaya başlıyacağım.Ayrıca ten rengimde buğday
Kaşlarım sorun değil onları da koyuyacağım zaten. Tenim bu kadından birazcık daha koyu
Naparsam yapayım aklım o renkte kalır ben onu bi deniyeyim.Olmadı yeniden boyar başka renge çeviririm en azından içimde kalmasın. Sizce o rengi nasıl elde edebilirim? :26: Baktım olmadı senin dediğin gibi bir renge boyarım
Canım saç göz ten birbirine yakın olunca sönük durursun.benimde saçım kehribar gözümde kehribar(ela halbuki) olnca kedi gibi olmuştum.Meraba kızlaar. Çok klişe oldu biliyorum neyse boşverelimBenim doğal saçlarım siyah.Şuanda saçlarım boyalı ve altın karamel renginde.Ben bu rengi çok beğendim yani diplerim geldiğinde de çok sırıtmaz diyorum en azından altın karamel kadar değil.İki haftada bir saçımı boyamak zorunda kalıyorum sürekli diplerim geliyo ya :2: Ama bu rengi çok beğendim.Şimdi siz diceksiniz ki bu kadının doğal saç rengi.Ama boyalarla da bir şekilde bu rengi tuttururum gibi geliyo bana.Bi yardımcı olsanız :26:
Eki Görüntüle 314691
Bu saçın küllüyle alakası yok.
Hafif bal rengi, doreler, sarılar baskın.
Tek renk yok, ışıltılar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html
Bu renge benziyor.
Bu rengin içine altın sarısı eklersen istediğin renge yakın bir renk elde edersin diye düşünüyorum..
Çünkü istediğin renk biraz daha bunun açığı..
Netten Neva Kozmetik diye araştır, sitesinde renklere bak canım.
İstediğine yakın bir renk bulursun diye düşünüyorum..
Canım senin bu gönderdiğin renkte biraz turuncuya çalıyo şuanki saçımda hafiften öyle bu yüzden gene öyle olsun istemiyorum
Ayrıca saçımı kuaföre boyatmak istemiyorum acaba saçlarımdan bi tutam alıp krepe yapar gibi yapsam sonra kalan yerleri boyasam olmaz ışıltı attırmış gibi olmaz mı? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?