• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengine boyasam sizce?

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
46
Bursa
Meraba kızlaar. Çok klişe oldu biliyorum neyse boşverelim :1: Benim doğal saçlarım siyah.Şuanda saçlarım boyalı ve altın karamel renginde.Ben bu rengi çok beğendim yani diplerim geldiğinde de çok sırıtmaz diyorum en azından altın karamel kadar değil.İki haftada bir saçımı boyamak zorunda kalıyorum sürekli diplerim geliyo ya :2: Ama bu rengi çok beğendim.Şimdi siz diceksiniz ki bu kadının doğal saç rengi.Ama boyalarla da bir şekilde bu rengi tuttururum gibi geliyo bana.Bi yardımcı olsanız :26:

Eki Görüntüle 314691

Meraba kızlaar. Çok klişe oldu biliyorum neyse boşverelim :1: Benim doğal saçlarım siyah.Şuanda saçlarım boyalı ve altın karamel renginde.Ben bu rengi çok beğendim yani diplerim geldiğinde de çok sırıtmaz diyorum en azından altın karamel kadar değil.İki haftada bir saçımı boyamak zorunda kalıyorum sürekli diplerim geliyo ya :2: Ama bu rengi çok beğendim.Şimdi siz diceksiniz ki bu kadının doğal saç rengi.Ama boyalarla da bir şekilde bu rengi tuttururum gibi geliyo bana.Bi yardımcı olsanız :26:

Eki Görüntüle 314691

cnm bu dogal bı renk degıl kı artı ten rengın kas rengın nasıl cnm senın?

Hemen cevap vereyim gözlerim kahverengi.Ama kısmet olursa yakında mavi lens kullanmaya başlıyacağım.Ayrıca ten rengimde buğday :40:

Hemen cevap vereyim gözlerim kahverengi.Ama kısmet olursa yakında mavi lens kullanmaya başlıyacağım.Ayrıca ten rengimde buğday :40:

cnm kas rengın nasıl sıyah mı koyu kahve mı acık kahve mı bı de bugday tenlıysen sıcak renklere bakderım sana bu renk senı soluk gosterebılır

Kaşlarım sorun değil onları da koyuyacağım zaten. Tenim bu kadından birazcık daha koyu :40:

bence o lur o zman bu renk ama kasların sanırım tenını dusundugum zaman koyu gıbı geldı bana ve kas boyalrının omru uzun olmuyo malesef.( ıkı hafta sonra dıpler cıkıyo ve koyu koyu dıplerınden cıkınca da hos durmuyo bence daha koyu ama canlı renkler sec derım ben sunu gıbı : $adsýz[1].JPG

Naparsam yapayım aklım o renkte kalır ben onu bi deniyeyim.Olmadı yeniden boyar başka renge çeviririm en azından içimde kalmasın. Sizce o rengi nasıl elde edebilirim? :26: Baktım olmadı senin dediğin gibi bir renge boyarım

Son düzenleme:
Naparsam yapayım aklım o renkte kalır ben onu bi deniyeyim.Olmadı yeniden boyar başka renge çeviririm en azından içimde kalmasın. Sizce o rengi nasıl elde edebilirim? :26: Baktım olmadı senin dediğin gibi bir renge boyarım

tabı kı cınde kalcaksa hıc dusunme yaptır zaten cnm ben de platın sarıyı cok sevıyorum ahtım var denıcem bı gun:) senın begendıgın sac rengınde ıkı renk var canım bak dansoz asena varya onda da bu renk var bak netten aenanın sımdıkı sac rengı dıye gorursun sarı ısıklandırma var bu sacta tek renk degıl bu

Eki Görüntüle 314691
Canım saç göz ten birbirine yakın olunca sönük durursun.benimde saçım kehribar gözümde kehribar(ela halbuki) olnca kedi gibi olmuştum.

Bu saçın küllüyle alakası yok.
Hafif bal rengi, doreler, sarılar baskın.
Tek renk yok, ışıltılar var.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html

Bu renge benziyor.
Bu rengin içine altın sarısı eklersen istediğin renge yakın bir renk elde edersin diye düşünüyorum..
Çünkü istediğin renk biraz daha bunun açığı..
Netten Neva Kozmetik diye araştır, sitesinde renklere bak canım.
İstediğine yakın bir renk bulursun diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bu saçın küllüyle alakası yok.
Hafif bal rengi, doreler, sarılar baskın.
Tek renk yok, ışıltılar var.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html

Bu renge benziyor.
Bu rengin içine altın sarısı eklersen istediğin renge yakın bir renk elde edersin diye düşünüyorum..
Çünkü istediğin renk biraz daha bunun açığı..
Netten Neva Kozmetik diye araştır, sitesinde renklere bak canım.
İstediğine yakın bir renk bulursun diye düşünüyorum..

Canım senin bu gönderdiğin renkte biraz turuncuya çalıyo şuanki saçımda hafiften öyle bu yüzden gene öyle olsun istemiyorum

Ayrıca saçımı kuaföre boyatmak istemiyorum acaba saçlarımdan bi tutam alıp krepe yapar gibi yapsam sonra kalan yerleri boyasam olmaz ışıltı attırmış gibi olmaz mı? :26:

Canım senin bu gönderdiğin renkte biraz turuncuya çalıyo şuanki saçımda hafiften öyle bu yüzden gene öyle olsun istemiyorum

Senin istediğin renkte turuncuya kaçıyor?
İlk boyamada zaten öyle bi rengi tutturamazsın, 2.boyamada oturur o renk.

Ayrıca saçımı kuaföre boyatmak istemiyorum acaba saçlarımdan bi tutam alıp krepe yapar gibi yapsam sonra kalan yerleri boyasam olmaz ışıltı attırmış gibi olmaz mı? :26:

Bilemiyorum canım, saçını açman gerekicek bunun için.
Saçında boya varmış.
Ne renk yaparsan yap saçındaki boyadan daha koyu bi renk tutar.
Ve buna gelmiş diplerinide ekle :)

Back