Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengine bayıldımmmm

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
296
Diğer
kızlar çağla şikel ile emra altuğun yeni reklamını izlediniz mi? orda çağlanın saç rengine bayıldım yaa çok hoşş. bu tam olarak ne renk acaba ya evde elde edebilirmiyiz acaba bu rengi. valla bu rengi tek kullan istersen aralara gögle yaptır hepsi çok hoş olur ya mükemmel zemin rengi olur bence.. hihoyyyt

ewet reklamda ısşıktan dolayı daha canlı duruyor bu renk karamelle bal sraısının karışımı gibiolmuş...karamel biraz daha koyu gibi yeni yaptırdımda

renk güsel:) evet karameli andırıyo fakat içinde kızıl yok sanırsam. yani kahveden elde edilmiş. tabi bir grafiker olarak ışığın ve efektin de etkisi olduğunu düşünüyorum. çağlanın teni buğday hatta esmere yakın. onu açıyor bu renkler... güzelmiş ama!!!

yok ya çikolata tonu eğilde sanki altın sarısı gibi ama kesinlikle bir kaç renk karıştırılmıştır.. offf ne olur bulalım bu engi kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet çok güzel çıkmış ama reklamlarda bol ışık efektleriyle böyle çıkmış, programda daha farklı çıkıyor. hatta kendi programında bir ara dış çekim oldu saç daha farklı inanın. reklamdaki benim de hoşuma gitti. Altın sarısı bu heralde:)

Bır kac renk karısımı elde edılmıs bır renk..

Kumral, bak köpüğü, küllü bır renk.. guzel evet.. uclara dogru daha acılarak yapılan bır golge de cok hos olabılır bu zemıne..

küllü bi renk oldugu kesin cnm..ya küllü sarı yada küllü açık karamel gibi bşy..
ama bu tonu herkes taşıyamaz bence bide sürekli bakımlı olması lazım bu saçın..

sürekli partner değiştiriyor derken tam anlayamadım:) eski sevgililerindenmi bahsettin çağlanın.. ama şimdi evlendi yaa uzun süredir emre ile birlikteydi zaten. nese konudan sapmayalııımmmm:) bu rengi bulalıımm:) aramıda bir kuaför vardı sanırım ya yada eşi mi kuafördü ne ahh onu bulsakta söylese bize nasıl elde ederiz diye.. valla benim saçlarım bal köpüğü kumral arası bişiy acaba nasıl tuttururum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…