Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç renginden nasıl kurtulabilirm (resimli)

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
(resim kaldırılmıştır)

kızlar geçen hafta boyattım bu renge kendi saç rengim koyu kumraldı açık kahve karamel tonlarında istiyorum ama alakası olmayan bir renk oldu.artık kuaförlere güvenmişyorum..evde kendim boyamak istiyorum..hangi renk almalıyım..ne renk kapatır bu kızlımsı rengi..kahve köpüğü tonlar oluyor sarımsı olmamak şartıyla açık kahve gibi o renk istiyorum ben yaaa biraz önce kurtulmam lazım bu renkten yardım edin lütfen senağlama

Son düzenleme:
Canım ben de karamel diye gittim kuaföre aynı seninki gibi yaptı.Hatta benimkinde turuncu yansımalar oluyordu.Açık küllü kumralla kumralı karıştırdım.Turunculuk gitti.Küllü renkler iyi kapatır.

aynen canım ya bende de var o turuncu yansımalar..bakırımsı gibi..öyle sinir bozucu ki..
hangi marka ve numaraları lkullandın canım yazabilirmisin..

Tabiki canım ben de burada bir arkadaş sayesinde kurtuldum.ColorX diye bir marka var.Onun 7(kumral) ve 8.1(açık küllü kumral)numaraları.ınternetten falan bakma bulamazsın canım.Boya satan yerleri araştır mutlaka bulacaksın.ıkisini karıştır.Bir de fazladan bir tane oksidan al.Onun da yarısını koy.Hem turunculuk gitti. hem de tatlı bir karamel oldu.

''Saçını karamele boyayanlar resim ekleyebilirler mi''konulu bir topik var ya birinci sayfada.Oradan bakabilirsin arkadaşın saçlarına.Ayşe adlı bir arkadaş.Ben de ondan öğrendim canım.Renk çok güzel bence.

çok sağol canım..denemek istiyorum muhakkak..kaybedecek bşyim yok zaten..şuanki halimden daha iyi olacağına eminim..inşallah colorxi bulabilriim bu aradaçünkü daha önce hiç duymadım bu markayı..

Canım başta bende bulmakta zorlandım ama sonunda buldum.Marketlerde falan yok zaten,boya satan kozmetikçilere bakmalısın.Haber bekliyorum.

acık kullu sakın yapma...
bende boyadım adı ustunde acık dagada acıyor ve dahada kızıl oluyo..
ya sacını akıtcan sar yapçan ben öle yaptım yada koyu kullu kumral.

Bilmiyorum benimki kapandı.Zaten sadece açık küllü kumral değil kumral da var.Belki de ondandır.Saçlarının rengi açılmışken de tekrardan koyu küllüye boyatmak bandı geri sarmak olur.Ama tabiki yine kendisi bilir.Dediğim gibi saç rengi benimkinin aynısı olmuş.Kuaförlere hiiiç güvenmiyorum artık.Kaç gün turuncu kafayla dolaşmak zorunda kaldım.

canım o dediğin topikteki arkadaşın rengine baktım da çok açık geldi bana..onun biraz daha koyusu lazım çünkü açık renk saç bana yakışmıyor..ya direk ç,kolata kahveye boyasam nasılk olur..çok koyu olsunda istemiyorum ama çok mu koyu olur o da bu saç renginin üzerine ne dersiniz?

Sen bilirsin canım ben çok memnunum bu renkten.O zaman çikolata kahve yap.Ama çikolata kahvede kızıllık var.Bakır tonu değil ama kızıllık daha çok.

ayyy canım ya ben kızıllıktan kutulmak isterken yine kızıllık olsun istemiyorum..ya anlamıyorum niye her renkteb kızılllık turunculuk varr..en iyisi kendi saç renginin çıkmasını beklemek dicem ama okadar da bekleyemem ki off napıcağımı şaşırdım..bide etraftan bu renk seni çok soldurmuş diye söylüyolar iice moralim bozuldu ya..

Seni solgun gösteriyorsa o zaman koyu renkleri tercih edeceksin canım.Açık tene çok açık tonları hiç yakıştıramamışımdır.Çok solgun durur.

bende dahil olmak üzere etrafımdaki bir çok kişinin söylediği şey bu,seni solgun ve daha beyaz göstermiş diyorlar..ama bugün şunu farkettim sanki biraz daha oturmaya başladı renk yerine..o resimdeki kızıllık sanki okadar belirgin değil gibi..birde orada saçımda fön var..normalde dalgalı saçlarım..fön bozulunca biraz daha koyulaştı..bu hafta düğünümüz var..o yüzden bu hafta geçtikten sonra boyatmak istiyorum saçımı.nekadra yerine oturmaya bailasada beni rahatsız eden birşeyler var bu renkte..sanırım çikolata kahveye boyucam..yada yarın ablamın saçını boyatmaya gidicez farklı bir kuaföre , birde onlara danışayım ...

benimde saçlarım koyu kahveydi kahve yapmak istedim kuaför açarken turuncu oldu ama gölgeli . sonra küllü kumral yaptım ama malesef oda aktı. en sonunda kuaförüm saçımı biraz daha açacağını söledi bilemiyorum nasıl olcak.ama sonucu sölerim

Back