Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengimi nasıl istediğim renge çevirebilirim? (resimli)

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
daha öncede konu açmıştım ama kmse yazmamış rengarenk olan saçlarımı açık kumral isteğim üzerine kuaföre gittim daha önce ewde kndim boyuyodum we saçım rengarenkti resmen bunu gören kuaför saçını silicem üstüne boyucam gzl olucak dedi tabi bnde stediim renk olsunda herşeye razıyım dedim bi dünya para bayıldım ama sonuç iğrenç bi renk oldu açıcıyı sürdü saçım resmeeen turuncu beyaz olduu korkma boyayla kapatıcam dedii boyayı sürdü we o turunculuklar hiçde kapanmadı istediğim renkten eser yok

nolur tecrübeli bayanlar bana bi yardım edin nasıl düzelticem bu saçımı gidip o adama düzelttiricem parada wermicem dee ne diceğimi bilmiyorum
bu bnm saçım işte

istediğim renk te bu
Eki Görüntüle 636763

Son düzenleme:
gercekten kötu bı renk olmuş:) ama sonuçta sacların acılmş buda ii bişey .d nese benım onerım sacını 1 ay kadar dınlendır bırak bu renkte kalsın bı boya daha kaldırmaya bılır cunku sen acıcıda surmuşsun sacına 1 ay kadar bekle sonra boya al sarı yap:)

yaaaa 1 ay nası beklicem bn yıkadıkça dahada beter oluyoo

Canım istediğin bu rengi elde etmen için yapacan kuaförün çok becerikli olması lazım sonuçta istediğin renk holiwood yıldızının rengi bence hic uğraşma daha fazla saçları yıpratmalarına izin verme artı şuanki saç rengin hiçte kötü değil bol bol bakım yap saçlarına

Konu başlığı içeriğe ve imla kurallarına göre tekrar düzenlenmiştir.
Başlıklarda ve konularda imla kurallarına uymaya ve Türkçe olmayan karakterler kullanmamaya özen gösterelim.

Son düzenleme:
yaa ewet saçımn rengi gzl çıkmış fotod şimdi atıcam yenisini ne kdr kötü olduu anlaşılacak we işin kötüsüü yıkandıka dahada kötü oluyo kıxlaar yaaa

yaa ewet saçımn rengi gzl çıkmış fotod şimdi atıcam yenisini ne kdr kötü olduu anlaşılacak we işin kötüsüü yıkandıka dahada kötü oluyo kıxlaar yaaa

Eki Görüntüle 637913

Vallahı canım benim başımada geldi böyle bişey ama benimki iki renk olmuştu çok can sıkıcıydı seninki en azından tek renk olmuş bu renkten kurtulacağım diyorsan illaki bi renkle kapat.

bence istediğinizrenge yakınbirton saçınız yani tümden boyatmak yerine balyaj attırsanız olur..

Vallahı canım benim başımada geldi böyle bişey ama benimki iki renk olmuştu çok can sıkıcıydı seninki en azından tek renk olmuş bu renkten kurtulacağım diyorsan illaki bi renkle kapat.
yok walla bnmde 2 renk cnm yaa fotolardaa belli olmamış dipler daha açık
bence istediğinizrenge yakınbirton saçınız yani tümden boyatmak yerine balyaj attırsanız olur..

offff yaaaa bgn gene gittim adama dedimki ne yap et bu saçımı düzelt dışarı çıkamıyrm yıkadıkça kötü oluyo adam küllü kumrala boyadı ewet turunculuklar kapandı sayılır ama bu seferde yeşerdiiiim(((

ufff kafayı yicem yaaa zaten doğum sonrası kilolar fln bunalıma girdim belime gelen güzelim saçlarımı kestiim şimdi bide bu iğrenç renk napıcam bn yaaaaaaaaaaaaa

Canım benim sakın canını sıkma bebeğini emziriyorsan sütün azalır mazallah. Burda bi ardaşın konusu vardı önunda saçları küllü sarıya boyadıktan sonra yermişti yanlış hatırlamıyorsam o tekrar kendisi açıcı uygulamıştı yeşeren saçlarına sonrada açık sarıya boyamıştı.

ewet cnm 8.5 aylık oğlum halaa emziriyoruum walla sıkmamaya çalışıyorum ama tepkiler geldikçe moralim bozuluyo yaaa daha geçen hafta açıcıyla komple açıldıı bidaha açtırmam mafolur saçlarm yaaa uffff yaaa uffff bi hataa işte saçları katlediyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…