gercekten kötu bı renk olmuş:) ama sonuçta sacların acılmş buda ii bişey .d nese benım onerım sacını 1 ay kadar dınlendır bırak bu renkte kalsın bı boya daha kaldırmaya bılır cunku sen acıcıda surmuşsun sacına 1 ay kadar bekle sonra boya al sarı yap:)
yaaaa 1 ay nası beklicem bn yıkadıkça dahada beter oluyoo
daha öncede konu açmıştım ama kmse yazmamış rengarenk olan saçlarımı açık kumral isteğim üzerine kuaföre gittim daha önce ewde kndim boyuyodum we saçım rengarenkti resmen bunu gören kuaför saçını silicem üstüne boyucam gzl olucak dedi tabi bnde stediim renk olsunda herşeye razıyım dedim bi dünya para bayıldım ama sonuç iğrenç bi renk olduaçıcıyı sürdü saçım resmeeen turuncu beyaz olduu korkma boyayla kapatıcam dedii boyayı sürdü we o turunculuklar hiçde kapanmadı istediğim renkten eser yok
nolur tecrübeli bayanlar bana bi yardım edin nasıl düzelticem bu saçımı gidip o adama düzelttiricem parada wermicem dee ne diceğimi bilmiyorum
Eki Görüntüle 636761 Eki Görüntüle 636761 bu bnm saçım işte
istediğim renk te bu
Eki Görüntüle 636763
yaa ewet saçımn rengi gzl çıkmış fotod şimdi atıcam yenisini ne kdr kötü olduu anlaşılacak we işin kötüsüü yıkandıka dahada kötü oluyo kıxlaar yaaa
Eki Görüntüle 637913
yok walla bnmde 2 renk cnm yaa fotolardaa belli olmamış dipler daha açıkVallahı canım benim başımada geldi böyle bişey ama benimki iki renk olmuştu çok can sıkıcıydı seninki en azından tek renk olmuş bu renkten kurtulacağım diyorsan illaki bi renkle kapat.
bence istediğinizrenge yakınbirton saçınız yani tümden boyatmak yerine balyaj attırsanız olur..
yok walla bnmde 2 renk cnm yaa fotolardaa belli olmamış dipler daha açık
offff yaaaa bgn gene gittim adama dedimki ne yap et bu saçımı düzelt dışarı çıkamıyrm yıkadıkça kötü oluyo adam küllü kumrala boyadı ewet turunculuklar kapandı sayılır ama bu seferde yeşerdiiiim(((
ufff kafayı yicem yaaa zaten doğum sonrası kilolar fln bunalıma girdim belime gelen güzelim saçlarımı kestiim şimdi bide bu iğrenç renk napıcam bn yaaaaaaaaaaaaa
Canım benim sakın canını sıkma bebeğini emziriyorsan sütün azalır mazallah. Burda bi ardaşın konusu vardı önunda saçları küllü sarıya boyadıktan sonra yermişti yanlış hatırlamıyorsam o tekrar kendisi açıcı uygulamıştı yeşeren saçlarına sonrada açık sarıya boyamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?