Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu saç rengimi istiyordum koyu yeşil bir renk oldu :( resimli
Of kızlar sacımı ilk resimdeki gibi boyatmak istedim cok koyu oldu ısıkta yesilli kızıllı parlıyor ve yıkandıkca daha da cok yesillenecek of sizce ilk resmdeki sacım ne renk kızlar ?ve ne yapmam gerek resimlerde o kadar belli olmuyor gerçek hali daha kotu
Suyla boyayı karıstıyor on dk tutuyor canım o da yıkandıkca akıyor dorelikte var sacımda baya bundan onceki sacım sarıydı altta baya dorelik var o renkle karısınca yesil duruyor
Merhaba cnm sirkeli suyla falan ugrasma yesillik baya çok o yesilligi giderebilicek tek sey ketchup, bende sacimi actirdiktan sonra yemyesil oldum sonra aysu kayaci'ydi herhalde saçini actirdiktan sonra yesil olmus ve çok unlu bi ingiliz kuafor ona ketchup surmesini soylemis icindeki pigmentlerden dolayi yesilligi yok ediyormus. onu gordum ve arastiriyim dedim bu sekilde duzelten cok arkadas var kesinlikle dene diyorum ben bi corba tabagi tatli ketchupla yapiyorum daha dun yaptim uclarimda biraz daha kalmisti bugun tamamen gitti ben bile duzelttim sen hiç takma kafana bol bol ketchuplan, kolay gelsin