• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengimden nasıl kurtulabilirim :(

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
kızlar 10 gün oldu saçlarımı boyatalı..kendi saçım koyu kahve kumrala boyattım kuaförde fakay aktıkça berbat bir hal almaya başladı..en son hali resimdeki gibi..ama bu renkten kurtulmam lazım bana hiç yakışmadı ve renkte çok kötü zaten..kendi doğal saçımın üzerine yaptırmıştım bukadar kötü olacağını tahmin etmemiştim..sizce nasıl doğal bi kahverengi elde edebilirim?

ayy beğenen birinin olması nekadar güzelll:)) canım ama bana hiç yakışmadı ya acilen kurtulmam lazım:(

kötü değil cnm bu .benimde bunun gibi bi renkti aama baya kötüydü aktı çingen sarısı falan oldu ben kumralla koyu kumralı boyadım üstünden baya geçince bal rengi boyatım palettenindi sanırım. şmdi baya güzel oldu herkes çok beğenio

kızlar beğenmenize sevindim ama hiç alışık olmadığım ve hiç hayalimde olmayan bir renkti.etrafımdaki hiç kimsede yakışmış filan demiyor ve doğal halim sanırım daha iyiydi :( bende yakıştırmıyorum kızlar ve kendimi bu renkle hiç iyi hissetmiyorum..bubless canım yani bu renk demekki daha kötü olucak :( bende koyu kumrala boyatmayı düşündüm aslında tekrar ama yine akmasından korkuyorum ya..

kötü değil cnm bu .benimde bunun gibi bi renkti aama baya kötüydü aktı çingen sarısı falan oldu ben kumralla koyu kumralı boyadım üstünden baya geçince bal rengi boyatım palettenindi sanırım. şmdi baya güzel oldu herkes çok beğenio

çingen sarısı ne renk oluyo acabayasakkelime

Ben de beğendim cok felaket değil :) Benim de acık kahverengi saçım vardı sarı olacakmıs gibi sarı renge boyadık arkadaslarımla evde.Bİr yıkadık ki havuc gibi olmusum:( Derhal üzerine cikolata rengi gibi bir renk boyadık bir baktım artık kızılım :) Bİr kac zaman sonra havuc rengim de diplerden cıkmaya basladı bende kuaföre gittim dip boya,balyaj röfle hayata döndürdük saçları m.köyde kuaför sana tavsiye ederm tek başına hareket etme gerekirse uzman ellere bırak kendini.:teselli:-tatlicadiarzu-Ama şimdi bende düşünüyorum diplerden kendi sacım cıktı koyu ortalar kızıl bi kumral uclar sarı abidik gubidik -tatlicadiarzu-

kızlar 10 gün oldu saçlarımı boyatalı..kendi saçım koyu kahve kumrala boyattım kuaförde fakay aktıkça berbat bir hal almaya başladı..en son hali resimdeki gibi..ama bu renkten kurtulmam lazım bana hiç yakışmadı ve renkte çok kötü zaten..kendi doğal saçımın üzerine yaptırmıştım bukadar kötü olacağını tahmin etmemiştim..sizce nasıl doğal bi kahverengi elde edebilirim?

dığer yazdıgın yere de cvpladım bence loreal 7.1 ile boya eğer sonuç açık gelirse bıkaç hafta sonrada loreal exelence 6.1 ile boya. kesinlikle başka markalar ve tonlarından kullanma.

sağol canım okudum o yazınıda..ilgin için teşekkür ederim canım benim..bende gidip 5.1 i beğenmişim ya inanmıyorum kendime :))

Back