Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
kızlar bu saç rengi nedir resimde cok güzel duruyor

Eklentiler

• eb759ff88181724bd4bdd5ed4e8aa796.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 350
kumral boya arasında küllü kumral ışıltı var

yada röflenin üstüne dürek küllü kumral boyanmıs

kızlar benim saçlar su an açık kumral ve ben sıkıldım sanki tenim esmer kahverengi gözlüyüm buğday diyorlar ten rengime arasındaki farkı bilmesemde:)herneyse ben doğal saç rengi arıyorum bana önerisi olan varmı hangi renge boyamalıyım

buğdaysan ve saçların açık kumral ise uçlarına sarı ombre yaptırmanı önerebilirim:) çok doğal duruyor bence..

koyu saç olarakta çikolata kahvesini seviyorum ama senin aradığın renk koyu küllü kumral sanırım
Bu renk ne peki ben ne aradığımı bir bilsem koyu istediğim kesin boyasız saçlarıma ulaşmak istiyorum boya yapmaktan sıkıldım artık

Eklentiler

• image.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 278
bence palette sıcak çikolatayı deneyin tam size göre renginize göre bence 5.60 nosu
Çikolata kahveye birazcık araştırdım CNM ama o içinde kızıllık barındırıyormuş benim sacımın doğal hali kızıl degıldi kahveydi ama işte nasıl bi kahveye boyamalıyız onu bilmiyorum kapkara olsun istemiyorum bikere denemiştim koleston 4 ü kapkara olmuştu ayakkabı boyası gibi

Kuaföre gröiştim geçenlerde. Saçımın dip boyası gelmişti oda diplerime bakarak senin sacın orta kahve dedi bende onu yakalamak istiyorm işte

ben kendi doğal saç rengime boyayıp.uçlarına da bu resimdeki renkten balyaj attırsam güzel dururmu (resmi görsellerden buldum)
cnm sende güzel dururmu durmazmı bilmem ama bu tarz ditek koyudan açığa doğru giden balyajları ben sevmiyorum daha saçına yakın tonda bi balyaj attırırsan daha doğal ve güzel durur bence

cnm sende güzel dururmu durmazmı bilmem ama bu tarz ditek koyudan açığa doğru giden balyajları ben sevmiyorum daha saçına yakın tonda bi balyaj attırırsan daha doğal ve güzel durur bence
mesela cnm kendi doğal saçıma döncem resmim var ilk sayfada o saça nasıl balyaj olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…