Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir?

bayılıyorum bu kızın saç rengine,
canım senin ana saçın ne renk ve yapısı nasıl?
bu kızın ana saçı çok açık kumral ve ince telli yumuşak saçları var.
her renk her saça gitmiyor biliyorsun,heleki bakırı kapatmak kolay bir iş değil.

kendi saç rengi çok açık kumral değil sanırım kumral tonlarında ama daha koyu dye biliyorum. benim kendi saçım koyu kumral ve ince telli çok gürde olmayan bi saç beyaz tenliyim zaten. bakırlığın akmasını bekliyorum tamamen.sarı bi renk kalıy akınca

Bu saç rengini LOREAL MAJİBLOND ULTRA SAÇ BOYASI - 903S ÇOK AÇIK SARI DORE ile açıp Üstüne Koleston 11/1 ile elde edebilirsiniz :)

teşekkürler fakat kolestonun market boyaları için pek iyi yorumlar yok.profesyonel boyalardan önerebileceğin boya var mı bu renk için majirel igora perfect falan?

teşekkürler fakat kolestonun market boyaları için pek iyi yorumlar yok.profesyonel boyalardan önerebileceğin boya var mı bu renk için majirel igora perfect falan?

Koleston perfect 12/89 ile açtıktan sonra boyayabilirsin. Bu boya market boyası değildir :)

Koleston perfect 12/89 ile açtıktan sonra boyayabilirsin. Bu boya market boyası değildir :)

teşekkür ederim perfecti biliyorum. Koleston 11/1 ile boyayabilirsin demiştiniz ya onu sormuştum bu da mı perfect? iki işleminde üst üste yapılması saçı yıpratır mı peki?

teşekkür ederim perfecti biliyorum. Koleston 11/1 ile boyayabilirsin demiştiniz ya onu sormuştum bu da mı perfect? iki işleminde üst üste yapılması saçı yıpratır mı peki?

en son yazdığım yani 12/89 olan koleston perfect, 11/1 market boyası, ben açtıktan sonra aynı gün boyuyorum iyice kurutup ama saçların ince telliyse 5 gün bekle derim :)

Son düzenleme:
en son yazdığım yani 12/89 olan koleston perfect, 11/1 market boyası, ben açtıktan sonra aynı gün boyuyorum iyice kurutup ama saçların ince telliyse 5 gün bekle derim :)

katalogta renk böyle görünüyo canım ya çok açık bi renk değil mi bu:18:

Eklentiler

• $12.89-500x500.jpg
    187,5 KB · Görüntüleme: 262
katalogta renk böyle görünüyo canım ya çok açık bi renk değil mi bu:18:

Bunu açmadan uygulabilirsin yalnız sen ışığın yansıma olduğu yere değil bi üstüne bak aksine açık kumral renginde, üstelik katoloktakiler domuz kılı yani bire bir değil :)

Bunu açmadan uygulabilirsin yalnız sen ışığın yansıma olduğu yere değil bi üstüne bak aksine açık kumral renginde, üstelik katoloktakiler domuz kılı yani bire bir değil :)

evet haklısın ışığın yansımadığı yer koyu duruyo. bakırı akıtabildiğim kadar akıtıp sonra bununla boyamak mantıklı gibi. önce açmak için boya sonra bu boya yerine 2 kez bu boyayla boyasam daha iyi olur sanki. neyse bakalım ne kadar akıcak ona göre tekrar düşünürüm. çok teşekkürler. kk'nin kurtarıcısı olmuşsun resmen

Evet domuz kılı :)

Bir arkadaş yine sordu L’Oréal Efassor Boya Silici L’Oréal Oksidan Krem 20 Vol. %6 ‘lık oksidan krem ile turunculuğunu da götürebilirsin. Yalnız bunu evde hiç denemedim :)

Evet domuz kılı :)

Bir arkadaş yine sordu L’Oréal Efassor Boya Silici L’Oréal Oksidan Krem 20 Vol. %6 ‘lık oksidan krem ile turunculuğunu da götürebilirsin. Yalnız bunu evde hiç denemedim :)

bende zaten kuaföre yaptırıcam akrabamız var kuaför ama renk tutturmada güvenmem kendisine pek. işlemin nasıl yapıldığını öğrenip ona uygulatmayı düşünüyorum

bende zaten kuaföre yaptırıcam akrabamız var kuaför ama renk tutturmada güvenmem kendisine pek. işlemin nasıl yapıldığını öğrenip ona uygulatmayı düşünüyorum

Boya silici 100 tl nin üzerinedir, içinde unutmadıysam 12 tane var. Boya siliciyi maalesef ben Ankarada oturmama rağmen bu zamana kadar kullanan kuaför görmedim(mutlaka vardır tabi) Boya silici, kesinlikle saçı yıpratmaz, Bu yüzden profesyonel kuaförler bunu tercih eder.

Akrabanda bu boya silici var mı bilmiyorum ama boya silici kullanan bir kuaföre gitmeni tavsiye ederim :)

olduğunu hiç sanmıyorum çokta pahalıymış kullanan kuaförde oldukça pahalı kuaförlerdir o kadarını kaldıramam sanırım. en iyisi ,lk yöntemleri kullanmak galiba

olduğunu hiç sanmıyorum çokta pahalıymış kullanan kuaförde oldukça pahalı kuaförlerdir o kadarını kaldıramam sanırım. en iyisi ,lk yöntemleri kullanmak galiba

boya silici o kadar fakat içinde 12 tane var yani size 1 tanesi uygulanacak çok pahalı bir yöntem olduğunu sanmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…