• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu sac rengı nedir ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar bu sac rengı nedır .sarının hangı tonudur ?

Eklentiler

• $162910_496659949512_786604512_5707429_5997795_n.jpg
    $162910_496659949512_786604512_5707429_5997795_n.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 114
  • $163133_496659609512_786604512_5707424_1507328_n.jpg
    $163133_496659609512_786604512_5707424_1507328_n.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $65475_496659929512_786604512_5707428_7616607_n.jpg
    $65475_496659929512_786604512_5707428_7616607_n.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $33818_496659549512_786604512_5707423_3035946_n.jpg
    $33818_496659549512_786604512_5707423_3035946_n.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 118
  • $163693_496659294512_786604512_5707422_1356922_n.jpg
    $163693_496659294512_786604512_5707422_1356922_n.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 90
Renk konusunda Dilşad'a katılıyorum ama bebek sarısından bir iki ton dahamı koyu acaba karışım?
Bu arada resimlerde ki bayana da acayip kıl oldum o nasıl bakışlar,dövecek sanki:))

Son düzenleme:
Renk konusunda Dilşad'a katılıyorum ama bebek sarısından bir iki ton dahamı koyu acaba karışım?
Bu arada resimlerde ki bayana da acayip kıl oldum o nasıl bakışlar,dövecek sanki:))

hahah evet canım kadın yıyecek gıbı .yanında kı kadına gore cok masumcuk :1:
bu ton da evet bebek sarısının bır ıkı ton koyusu gıbı .
ama sankı bal kopuguyle degıl de baska bır tonla karıstırılmıs gıbı .
cok begendım rengı yaa .ozellıkle bronz tenle muthıs .
benım suan da saclarım sıyah .3 ay once boyatmıstım .akmalar oldu tabı .
aslın da sıyah sacdan memnunum ama ,yazın sıyahın kullanması zor olur .
suan tenım beyaz .sıyah sacla hos oluyor .
ama yazın ben kesın bronzlasırım .ee hem bronz ten hem de sıyah sac
bana cok ıtıcı gelıyor ,kara bocekler gıbı olmak ıstemıyorum .
o yuzden rengı actırcam .bı'de su sevgılımı ıkna edebılseydım .cok ıyı olacak .
adam sarı sacı hıc sevmıyor ..sıyah dıyor baska bırsey demıyor :41:

hahah evet canım kadın yıyecek gıbı .yanında kı kadına gore cok masumcuk :1:
bu ton da evet bebek sarısının bır ıkı ton koyusu gıbı .
ama sankı bal kopuguyle degıl de baska bır tonla karıstırılmıs gıbı .
cok begendım rengı yaa .ozellıkle bronz tenle muthıs .
benım suan da saclarım sıyah .3 ay once boyatmıstım .akmalar oldu tabı .
aslın da sıyah sacdan memnunum ama ,yazın sıyahın kullanması zor olur .
suan tenım beyaz .sıyah sacla hos oluyor .
ama yazın ben kesın bronzlasırım .ee hem bronz ten hem de sıyah sac
bana cok ıtıcı gelıyor ,kara bocekler gıbı olmak ıstemıyorum .
o yuzden rengı actırcam .bı'de su sevgılımı ıkna edebılseydım .cok ıyı olacak .
adam sarı sacı hıc sevmıyor ..sıyah dıyor baska bırsey demıyor :41:

Haklısın canım benim ya,bronz tenle harika duruyor bu tonlar,bende çok seviyorum,siyahtım bende bir iki tona kadar açtırdım toparlansın gitgide açacağım aşırıya kaçmadan:)
Sevgili eniştemize sesleniyoruz burdan KK bayanları olarak;Sarı saç sarı saç!:46:

Son düzenleme:
benimde eşim siyah hastası çok seviyor ilk başlarda siyahtı ama olgun gösteriyor ve yüz hatlarını sertleştiriyor yeter aşkım dedim açılmaya başladım :9: karamel balyaj derken sarışın oldum yine herkes sarıda kal yakışıyor diyor bir tek eşim beğenmiyor ama ben anlıyorum dışarda dikkat çekiyor galiba biraz kıskançlıktan istemiyor erkekler ama sarışın gördükleri zamanda bakmaktan geri durmuyorlar :9: yakışsada onların derdi yanındaki bayana bakılmasını istemiyorlar :1: ne yazık ki kocacık sarı seviyorum sarı kalıcam :12::12::12::12:

Son düzenleme:
benimde eşim siyah hastası çok seviyor ilk başlarda siyahtı ama olgun gösteriyor ve yüz hatlarını sertleştiriyor yeter aşkım dedim açılmaya başladım :9: karamel balyaj derken sarışın oldum yine herkes sarıda kal yakışıyor diyor bir tek eşim beğenmiyor ama ben anlıyorum dışarda dikkat çekiyor galiba biraz kıskançlıktan istemiyor erkekler ama sarışın gördükleri zamanda bakmaktan geri durmuyorlar :9: yakışsada onların derdi yanındaki bayana bakılmasını istemiyorlar :1: ne yazık ki kocacık sarı seviyorum sarı kalıcam :12::12::12::12:

yaa bu erkeklerın hepsı sıyah sac da ne buluyor anlamadım .yaa aslın da ben de begendım sıyah sacı yakısdı gercekten ama ,dedıgın gıbı soyle rahat 2-3 yas atıyorsun .
hep femınem gorunuyorsun .hıc seker kız candy gıbı olamıyorsun .hep masalı kullanıyorum saclarımı .ırı dalgalarıyla .duz fonu ozledım .sıyah sac da duz fon gercekten olmuyor hıc bır albenısı olmuyor .ama sureklı masalı masalı da seker kız candy olmaktan cıkıyorsun :9: yazın sımdı dusunuyorum da ;allı gullu bahar elbıselerın ustun de
femınen bır sac modelı ne kadar komık olur herhalde :1:.yaa gercekten zor bır sac .makyajı zor gıyeceklerını secmek de zorlanıyorsun .zor da zor .cok kastı benı yahu .
eskıden karamel bakır sarı tonları kullanmıstım .cok rahattım valla makyajımı bıle ıkı dakıkada yapar cıkardım .ama sıyaha donunce makyaj tarzımı tamamen degıstrdım .
oyle ıkı dakıka da yapıp cıkılacak gıbı degıl .hele yazın bronz ten de sıyah sacı dusunemıyorum bıle .ee ne yapıyım sımdı semsıyeyle mı dolasıyım yazın ortasın da off:19:
cnm benım sevgılık kıskanclıktan degıl gercekten gram begenmıyor sarı sacı .hatta benım kuafore gıttıgımız de orada kadın da sıyahdan bırden sarıya donmus .ben de sacımı yenı sıyaha boyatacaktım .ıste kadınla konusuyoruz nasıl olur ne olur seklın de .benım sevgılık dırek atladı kadına dıyor kı "yaa ne buluyorsunuz su sarı renk de gercekten suan da ınanılmaz ıtıcı gorunuyorsun "dedı yaa .rezıl ettı benı orada:1: kadın da zaten komplekslı bırı .daha onceden de muhabbetımız var .ustelık kadını ben cok begnmıstım sarı saclarıyla .off bu cocugu nasıl ıkna edıcem yaa .en seksı sarısın hatunları gosteryorum "askım kadın gercekten afet saclar cok guzel dımı "dıyorum .tın dınlemıyo bıle oralı degıl:19:

Haklısın canım benim ya,bronz tenle harika duruyor bu tonlar,bende çok seviyorum,siyahtım bende bir iki tona kadar açtırdım toparlansın gitgide açacağım aşırıya kaçmadan:)
Sevgili eniştemize sesleniyoruz burdan KK bayanları olarak;Sarı saç sarı saç!:46:

ben de her ne kadar beyaz tenlı olsam da bronz tenı cok severım .yaza gırmeden solaryuma gırmeye baslarım .bronz ten vucutda kı kusurları kapatıyor .aksam mını etek fılan gıydıgın de bronz bacaklara ısıltılı spreyler yada yaglar kullandııgım da gercekten cok guzel oluyor .ama bacaklarım bronz olmayınca ılla kı ufak tefek kusurlarda goze batıyor .
bu yaz eger sıyah saclı olursam ben ,solaryum dusunmuyorum guneslenmeyı de dusunmuyorum .yazın ortasın da bembeyaz dolasacgım .hanı bakıyorum soyle ,hem sıyah sac hem de bronz tenlere belkı yakısıyordur dıye ama ,yok gercekten begenemıyorum .sıyah sac beyaz ten de hos gorunuyor gercekten .ben de zaten yavas yavas actırmayı dusunuyorum .once kahve tonları yaparım galıba sunun gıbı ;

Eklentiler

• $385473_10150378739751338_32596891337_8703685_1824578291_n.jpg
    $385473_10150378739751338_32596891337_8703685_1824578291_n.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 74
Canim kendini boyle sinirlama. Bronz ten ve siyah sacla cok guzel hatunlarda var mesela bak Kim kardashian kardeslere hepsi koyu renk sac -bronz ten ama guzel kizlar. Bence renk sac uyumundan cok yuzunun sekli onemli. Sari sac her kizi seker kiz Candy yapmaz, ayrica sari sac olgun ve yasli gosteriyor .Kesinlikle ben sariya boyayim hemen yasimdan gidiyor. Ama diyorum gene insanin yuz hatlari cok onemli. Sari sacli olupta hic oyle seker kiz gibi durmayan suh suh duran bayanlar var oyle masumluktan eser yok. Ama siyah kahve sacli olan cok sirin duran kizlar var. Yuz hatlarin yumusak bebeksi ise siyah ve koyu renk saclar gider ve masum gosterir, ama kimini gostermezde. Insanin yuzu ve fizigi ile alakali. Sari sac ve bronz tende oyle cok hos bisi degil bence. Heleki kapkara tende sapsari sac cok kotu bence.... Cok basit bi goruntu. Hafif bronz ve beyaz tende sari sac guzel durur. Ama koyu esmer ve cok bronz insanlarda bence en yakiscak sac kumral , kahve, ve karamel rengi. Cunku siyah sacla sert ve kapkara gozukuyor insan sari saclada yaksimiyor sapsari sacli insanda o kadar koyu ten olmiycgi asikar yapmacik bence.Sac seklide duz , kivircik masali gene yuzle alakali tiple alakali. Kimine duz gitmez digerine gider... Tartismaya acik bir konu.

Canim kendini boyle sinirlama. Bronz ten ve siyah sacla cok guzel hatunlarda var mesela bak Kim kardashian kardeslere hepsi koyu renk sac -bronz ten ama guzel kizlar. Bence renk sac uyumundan cok yuzunun sekli onemli. Sari sac her kizi seker kiz Candy yapmaz, ayrica sari sac olgun ve yasli gosteriyor .Kesinlikle ben sariya boyayim hemen yasimdan gidiyor. Ama diyorum gene insanin yuz hatlari cok onemli. Sari sacli olupta hic oyle seker kiz gibi durmayan suh suh duran bayanlar var oyle masumluktan eser yok. Ama siyah kahve sacli olan cok sirin duran kizlar var. Yuz hatlarin yumusak bebeksi ise siyah ve koyu renk saclar gider ve masum gosterir, ama kimini gostermezde. Insanin yuzu ve fizigi ile alakali. Sari sac ve bronz tende oyle cok hos bisi degil bence. Heleki kapkara tende sapsari sac cok kotu bence.... Cok basit bi goruntu. Hafif bronz ve beyaz tende sari sac guzel durur. Ama koyu esmer ve cok bronz insanlarda bence en yakiscak sac kumral , kahve, ve karamel rengi. Cunku siyah sacla sert ve kapkara gozukuyor insan sari saclada yaksimiyor sapsari sacli insanda o kadar koyu ten olmiycgi asikar yapmacik bence.Sac seklide duz , kivircik masali gene yuzle alakali tiple alakali. Kimine duz gitmez digerine gider... Tartismaya acik bir konu.

aslın da dogru soyluyorsun canım ,ten rengı degıl de daha cok yuz hatlarıyla ılgılı oluyor.
cevrem herkes sıyah sacı aslın da cok yakıstırdı ama ben sıkıldım .
ne bılım hep acık renkler kullandıgım ıcın sıyah sacdan cabuk sıkıldım
ayrıca derler yaa ,sarı sac makyajsız olmaz dıye .
bende de tam tersı ,acık renkler de rahat makyajsız kullanabılıyordum .
sadece bır allık yetıyordu ama ,sıyah sacı kesınlıkle makyajsız kullanamıyorum .
hortlak gıbı oluyorum .suratım ruh gıbı kafamda sankı peruk varmıs gıbı oluyor
ama makyaj yaptıgım da hakkımı yemeyım tas gıbı oluyorum .:1:
ama cok ıddıalı gorunuyorum yanı oyle soyluyor cevrem ,buda rahatsz edıyor benı

Ben iki bayan biliyorum esmer , birinin yuzu cok kibardi ve sacini sariya boyadi cok guzel oldu bir dahada degistirmedi, ama diger kiz yuzu pek bir ablak ve yuvarlakti beyazdi yuzu ama kaslarida boyle siyah siyah kalirdi sacini platine boyardi. O ikinci kiz hic bana sarisinmis gibi gelmedi gozume sanki emanet boyamis bir kac yikamadan sonra akicakmis gibi gelirdi bana. Hic kizin sacina isinamadim sahsen.Bazi esmerlerde kusura bakmayin cok afedersiniz cingene gibi oluyor. Yani tekrar ozur diliyorum tabir icin ama milletin kullandigi tabir bu olsa gerek. Sevmesemde yapilan yorumlar boyle yakismayan kapkara kasi gozu olanlar icin.

Ben iki bayan biliyorum esmer , birinin yuzu cok kibardi ve sacini sariya boyadi cok guzel oldu bir dahada degistirmedi, ama diger kiz yuzu pek bir ablak ve yuvarlakti beyazdi yuzu ama kaslarida boyle siyah siyah kalirdi sacini platine boyardi. O ikinci kiz hic bana sarisinmis gibi gelmedi gozume sanki emanet boyamis bir kac yikamadan sonra akicakmis gibi gelirdi bana. Hic kizin sacina isinamadim sahsen.Bazi esmerlerde kusura bakmayin cok afedersiniz cingene gibi oluyor. Yani tekrar ozur diliyorum tabir icin ama milletin kullandigi tabir bu olsa gerek. Sevmesemde yapilan yorumlar boyle yakismayan kapkara kasi gozu olanlar icin.

canım kesınlıkle katılıyorum .dedıgın cok dogru gercekten .sarısınlıgı sevebılırsın ama olmayınca olmuyor ısde .gerek yok yanı kendını batırmaya .
dedıgın tıplerı bılıyorum cnm ,kası gozu kapkaradır saclar platın gercekten cok ıtıcı oluyor .
hanı kasını boyatsa bıle koyu esmer bır ten de o sarı sacı dusunemıyorm .
bronzluk cok farklı bırsey esmerlık cok farklı bırsey .
bazen bayanlarımızın bronzlugu esmerlık olarak da algılıyabılıyor malasef .
hanı bronz ten de sarı sac hos oluyor ama ,esmer ten de kesınlıklı korkunc :52:

Canim fazla solaryumda kalmada esmer bir sonuc veriyor resmen bende esmer tenli sayilirim fakat inan bi arkadasim var yanyana koyuyoruz kolumuzu kiz benden kara yani. ben koyu bugday tenliyim yazin hepten bronzlasan cinstenim. ama yazin acik kaliyor rengim soguk tonda bir esmer ten oluyor. Su an Amerika dayim bir kiz var calistigimiz beraber solaryuma giriyor hep ama tenbi ayakkabi kayisi gibi ne o oyle kopkoyu benden 10 kat kapkara zenci kizlar var onlar bile acik tenli kaliyo valla. Tr da da var oyleleri ben bronz deyince orta bronz ne bileyim beyaz insanda bronz sarimtrak seviyorum mesela resimdeki kizin yuzdeki tonu cok guzel bronzluga ornek, fakat kizin koluna bak esmerden de koyu hic benim kolum o renk olmadi valla. Cok kotu bir renk bence suratininda o renk oldugunu dusunemiyorum cok kotu dururdu.

Back