• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir ??

mavis_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
93
0
36
İstanbul
arkadaşlar hangi renk boyayla elde edilir bu saç? şu an fındıkkabuğu olan saçlarımı boyamak istiyorum. bu tarz bi renk olsun istiyorum. çikolata kahve boyasam falan koyu bi kahve olur diye korkuyorum. istediğim böyle bi ton. hangi boyayla tutabilir?:44:

renk de bu kızlar..

Eklentiler

• $4_10_76.jpg
    $4_10_76.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 223
bence bu benım bi ara kullandığım kahve köpüğü olsa gerek :)))

tatlım kahve köpüğünü daha önce kullandım böyle bi renk değildi. açık rengin üstüne boyayıp gene açık bi renk elde etmiştim kahve köğüğüyle. sen koyu saç üsütüne denedin sanırım. zemine göre değişiyor demekki:/

saçlarım şu an böyle. ben bunu üstüne öyle bi renk boyamalıyımki,yukarıda istediğim tonda bişey olmalı. zaten açık da bi renk. üstüne ne boyasam tutar. ama önemli olan istediğim doğru rengi bulabilmek:(

Eklentiler

• $Kitty-0631.jpg
    $Kitty-0631.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
bilen yok mu arkadaşlar hangi renkle buna yakın bişeyler elde ederim:( veya çikolata kahve boyasam resmni koyduğum kendi saçlarmnın üstüne. çok mu koyu bi kahve tutar??

çikolata kahve koyu düşer saçlarına..... bence açık karamel kahve yap o bu renge cok yakın. sanırım ivolada vardı. numarasını hatırlamıorum...

çikolata kahve yapma saçın koyu ve düşündüğün renkten daha koyu çıkabilir.
kutu üzerindeki resimlere bak ve 2 ton falan açığını al anca bu şekilde olur.
karamel gibi bir renk çok güzelmiş.

çikolata kahve yapma saçın koyu ve düşündüğün renkten daha koyu çıkabilir.
kutu üzerindeki resimlere bak ve 2 ton falan açığını al anca bu şekilde olur.
karamel gibi bir renk çok güzelmiş.

saol canm çikolata kahve düşündğm rengi vermiyo dmekki koyu olamsı istemiyorum:/

fındık kabuğuna boyadm iki kez ama çıkmıyo bu tonda canm. hatta resmdeki saçmda da fındık kabuğu var:/ ama ben köpük boyayla boyamştım acaba farkediyo mudur fındık kabuğuna normal bi boyayla boyayınca daha koyu bi renk mi çıkıyor acaba:/

Zemin koyuysa koyu tutuyor,gerçi 1-2 yıkamada akıyor.kolleston 6.73 ayışığı kahveyede benziyor,kollestonun kahvelerine bir bak istersen:68:

damam saol caNm bakıcam. evet bi yıkamada akıyo yine o sarı sarı parlayan saça dönüyorum:@ eskiden kızıllık değil de sarı yansımalr olsun isterdm boyadğmda saçmı. ama şimdi de böyle kızıllık yansımaları hoşuma gitmye başladı.)

Back