Bu saç rengi nedir yardimlar

Bu saç rengi nedir esmer e gider mi Eki Görüntüle 3162541
Canım bende esmerim üzgünüm fakat gitmiyor böyle saç renkleri esmerlere esmer ten maalesef çok az saç rengi kullanmaya mahkum koyu kızıl kahve tonları bu tarz renkler biraz açık renk sürekli makyaj istiyor makyaj yapsan bile açık tende durduğu gibi durmuyor bende çok isterdim açık tenli olmayı o zaman her rengi denerdim maalesef deneyemiyorum bile Senin çok içinde kalacaksa dene gitsin baktın olmadı değiştirirsin açık saç renginden koyuya dönmek kolay nasıl olsa

Esmerlerde aşağı yukarı böyle durur gibi geldi bana. Ama tabi burada modelin Çağla ŞİKEL olduğunu da göz aradı etmemek lazım

Eklentiler

• 8F7A5DB5-45DF-4632-8854-F7D190FB16D2.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 67
Çağla Şikel e sarı saç bile gidiyor tebrik ediyorum kendisini çağla benden güzel kadın

Çağladaki kızıla dönük bir renk , ilk fotoğraf tarçına bakıra daha yakın . Tarçın ve bakır beyaz tene gidiyor

altın karamel ile bakır tarçını karıştırınca oluyor. ilk başta koyu olabilir açıldıkça bu renge döner. benim şuan böyle saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…