Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir yardım....

ceylamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
310
236
133
kızlar bu benim kendi saç rengim uçlarda akmış çikolata kahve var artık kendi saç rengime boyamak istiyorum ama her kuaför farklı bir renk söyledi kimi kahve kimi koyu kestane bilen varsa bana bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen.

Eklentiler

• ssssssss.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 91
koyu kestane benım dogal sacımla aynı ton cunku

Kestane olduğunu sanmıyorum kestane de kızıl yansımalar olur hafiften seninki kahve kahve kullanarak dipteki rengi yakalarsin fakat geçici bir çözümdür saçının uzamasını beklemelisin çünkü kahve te boyandığında bir kaç yıkamadan sonra o sarilarin tekrardan ortaya cikacak

="tedirginkz, post: 36538414, member: 610129"]Kestane olduğunu sanmıyorum kestane de kızıl yansımalar olur hafiften seninki kahve kahve kullanarak dipteki rengi yakalarsin fakat geçici bir çözümdür saçının uzamasını beklemelisin çünkü kahve te boyandığında bir kaç yıkamadan sonra o sarilarin tekrardan ortaya cikacak[/QUOTE]
Kizlar cevap için teşekkür ederim siz kuaför
koyu kestane benım dogal sacımla aynı ton cunku
kızlar cevap için çok teşekkürler ama kuaförlerde hep aynısını söyledi ya kahve ya koyu kestane ama şöyle bir şey var benim saçlarımda hiç kızı yansıma yok güneşte falan o resimde gün ışığında çekilmişti zaten olsaydı anlaşılırdı sanırım. saçlarımın uzaması için çoook zaman var ama en azından bir kaç ay dinlendirmem gerek çünkü o sarılar kapansın diye üst üste boyamak zorunda kaldım yine de çıktılar teşekkür ederim hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…