Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küllü açık kumral olur sanırım değil mi ?Annem kuaför kendisine fotoğrafı attım küllü kumral dedi
saçım açık karamel kendim boyayacağıımSaç renginiz nedir tam olarak kendi rengi mi veya da boya var mı ve kuaföre mi boyatmayı düşünüyosunuz yoksa kendiniz mi boyıycaksınız bunları cevaplarsanız sorup hemen geri dönüş yapıcam
Karamel renkleri içerisinde kızıllık olan renklerdir tavsiyem bir kuaföre yaptırmanız kendi boyamanızla aynı rengi tutturamazsınızsaçım açık karamel kendim boyayacağıım
Karamel renkleri içerisinde kızıllık olan renklerdir tavsiyem bir kuaföre yaptırmanız kendi boyamanızla aynı rengi tutturamazsınız
[/QU
Şuanki saç rengimi 10 gün önce kuaförde yaptırdım saçım uzun olduğu için maddi anlamda da beni yordu.Ama saç rengimi bir türlü sevemedim.
Bu saç rengini gösterdim istediğimde seni hasta gösterir falan dedi bana bırak dedi. Koyu kahve diplerimi bırakıp güya ombre yaptı. Çoook kötü diplerim koyu kaldı bende tek renk olsun istiyorum.
Bu veya buna yakın bir renkte olabilir illa birebir olmasına gerek yok .Sadece o hafif yansıyan turunculuktan kurtulmak istiyorum :)
Eğer kendiniz alıp düz bir renge boyarsanız alaca belece olur saçınız
Ayrıca gösterdiğiniz renk gayet güzel bir renk soluk göstermez
Çok teşekkür ederim gerçekten vazgeçiyorum ozaman ne diyim yada yine kuaför yolu gözüktü bana :)Ayrıca gösterdiğiniz renk gayet güzel bir renk soluk göstermez
Çok açık sarı platin vb. Tonlar Ten rengini makyajsız soluk ve yorgun gösterir
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaÇok teşekkür ederim gerçekten vazgeçiyorum ozaman ne diyim yada yine kuaför yolu gözüktü bana :)