• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Saç Rengi Nedir Yardım Lütfen ?

Efruz22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
30
8
36
32
Koyu sarı saç rengi olduğunu düşünüyorum ya da altın sarısı mı ? Sizce hangi renk bu lütfen yardım edin.

avlu-dizisi-ecem-eslem-akar-kimdir-350x350.png
21925227412881330807Eslem-Akar-1-9.jpeg
1897062_620x410.jpg

Saç renginiz nedir tam olarak kendi rengi mi veya da boya var mı ve kuaföre mi boyatmayı düşünüyosunuz yoksa kendiniz mi boyıycaksınız bunları cevaplarsanız sorup hemen geri dönüş yapıcam

Karamel renkleri içerisinde kızıllık olan renklerdir tavsiyem bir kuaföre yaptırmanız kendi boyamanızla aynı rengi tutturamazsınız
[/QU
Şuanki saç rengimi 10 gün önce kuaförde yaptırdım saçım uzun olduğu için maddi anlamda da beni yordu.Ama saç rengimi bir türlü sevemedim.
Bu saç rengini gösterdim istediğimde seni hasta gösterir falan dedi bana bırak dedi. Koyu kahve diplerimi bırakıp güya ombre yaptı. Çoook kötü diplerim koyu kaldı bende tek renk olsun istiyorum.
Bu veya buna yakın bir renkte olabilir illa birebir olmasına gerek yok .Sadece o hafif yansıyan turunculuktan kurtulmak istiyorum :)

IMG_0576.JPG

Son düzenleme:
Eğer kendiniz alıp düz bir renge boyarsanız alaca belece olur saçınız
Dediğim gibi karamel tonları kızılımsı renkler içerdiği için ilk olarak rengin kırılması kahve vb. Renklere boyanması gerekir buda Market boyaları ile mümkün olmuyor maalesef
Daha sonra istediğiniz rengi 2,3 boyamada ton ton açık renklere doğru giderek elde edebilirsiniz

Ayrıca gösterdiğiniz renk gayet güzel bir renk soluk göstermez
Çok açık sarı platin vb. Tonlar Ten rengini makyajsız soluk ve yorgun gösterir
Çok teşekkür ederim gerçekten :KK68: vazgeçiyorum ozaman ne diyim yada yine kuaför yolu gözüktü bana :)

Saçlarımda bakır mı turuncu mu benimde anlamadığım yansımalar var güneşte sanki kına ile boyanmış gibi oluyor majirel 6.11 mi 7.11 mi kullanmam lazım ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim bi de normal majirel mi bi de cool cover var majirelin onu mu kullanmak lazım hangisi

Eklentiler

• 57819B43-801D-4477-B8D9-BCCED0722DAF.jpeg
    57819B43-801D-4477-B8D9-BCCED0722DAF.jpeg
    152,6 KB · Görüntüleme: 50
Back