ellabella Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 704 10 68 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #1 kızlar bu sac rengını ccoook begendım hem cok canlı hemde asil duran bi sarı.. benim sacım suan 9 tonlarında dip boyam geliyo dogal sacım koyu kumral diplerimi hangi renge boyasam boyle olur sizce? uclarıma dokunmasam da olur diye dusunuyorum 7 yardım lutfennn muck :)
kızlar bu sac rengını ccoook begendım hem cok canlı hemde asil duran bi sarı.. benim sacım suan 9 tonlarında dip boyam geliyo dogal sacım koyu kumral diplerimi hangi renge boyasam boyle olur sizce? uclarıma dokunmasam da olur diye dusunuyorum 7 yardım lutfennn muck :)
KittyConda Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 1.599 5 0 İstanbul 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #2 saçta çok renk var. bunun kendin elde etmen zor, resmi kuaföre göstersen daha iyi olur. saç uçların bu resimdeki gibi mi? Son düzenleme: 6 Şubat 2012
saçta çok renk var. bunun kendin elde etmen zor, resmi kuaföre göstersen daha iyi olur. saç uçların bu resimdeki gibi mi?
HYT Yeni bir hayat... Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2008 940 22 318 Mardin 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #3 Zemin açık karamel,bal köpüğü tonlarında uçlara doğru ise sarı ile boyanmış bence.
ellabella Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 704 10 68 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #4 evet canım uclarım hemen hemen bu renk belkı bıraz daha sarı olabılır
ellabella Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 704 10 68 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #5 HYT .!.: Zemin açık karamel,bal köpüğü tonlarında uçlara doğru ise sarı ile boyanmış bence. Genişletmek için tıkla... evet canım bende oyle dusundum ama zemini su sekilde tutturursun diyen olabilir belki diye bi umut actım konuyu
HYT .!.: Zemin açık karamel,bal köpüğü tonlarında uçlara doğru ise sarı ile boyanmış bence. Genişletmek için tıkla... evet canım bende oyle dusundum ama zemini su sekilde tutturursun diyen olabilir belki diye bi umut actım konuyu