• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir???????? bilenlerin yardımın bekliyorum

angelita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
179
0
46
Çanakkale
$600fullruslanakorshunov[1].jpg

bu saç rengi nedir bilen var mı arkadaşlar? küllü kumral desem değil, kahve tonlarında bişey sanırım ama tam olarak ne ismi? :44: bilenler varsa yazarlarsa sevinirim :3:[/B]

aa çok hoşuma gitti bende bi renk arayışı içindeyim de :) açık küllü kumral gibi geldi bana ama bilemedim ne ki

aa çok hoşuma gitti bende bi renk arayışı içindeyim de :) açık küllü kumral gibi geldi bana ama bilemedim ne ki

evet canım ben de çok beğeniyorum ama rengin ismi ne bi türlü çözemedim :44: kuaföre elimde bu fotoğrafla mı gitsem ne yapsam bilemedim... bu rengi tutturabilirler mi
ondan da şüpheliyim :44: alışılagelmişin dışında bir renk...

Canım daha önce igora denedin mi hiç bilmiyorum ama oradaki kumral sandre serisine benzettim ben bir incele istersen igora 2011 kataloğunu
Eki Görüntüle 254356

Açık küllü kumral sandre çok benziyor bence bu renge

benimde en büyük korkum o zaten ilk defa saçlarımın rengini açtırcam ve kötü olmasından korkuyorum siyah saçlıyım çünkü aşırı beyaz tenli olmama rağmen değişiklik olsun istiyorum ama yapabilirler mi acaba ne söylememiz gerekiyo ki çok tecrübesizim bu konuda yaa

sentimental
evet cnm baktım şimdi de gerçekten çok benziyor senin dediğinle :34: igora hiç kullanmadım daha doğrusu kendim boyamaya pek cesaret edemiyorum, tutturamam diye :44:
hoş kuaförlere de çok güvenim yok onlar da tutturamayabiliyor ama yine benden çok çok başarılı oldukları kesin :1: çok teşekkürler yardım için en azından ne renk olduğunu
öğrenmiş oldum ama boyatmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum :44:

eylemsii
bu rengi çok beğeniyorum ama bana yakışır mı bunu da düşünüyorum, fotodaki kız fıstık gibi acaba bundan mı etkileniyoruz :1: ben yapsam nasıl olur kimbilir? :44:
kafam karıştı şimdi yüz kişiye sorayım bari bana yakışır mı yakışmaz mı bu renk diye :52: :9:

canım ben 100 kişi olmasada bi 50 kişiye sormuşumdur heralde :) yakışır diyolar ama yine de karar veremiyo insan bi delilik gidip boyatcam bi gün o olacak olmazsa da ne yapayım artık tekrar boyarız canım eski rengini o kadar boyatan insan nasıl boyatıyo değil mi ? :1:

he he :1: evet canım valla bi cesaret yaptırmak lazım denemekten zarar gelmez aslında :34:
lakin benim kafam çok karışık bu saç rengi konusunda değiştircem ama ne yapcam bilmiyorum :44:
sürekli fikrim değişiyor

canım ben bugün güzel bi yerle görüştüm olur %70 tutar istediğin renk ama saçlarından baya bi kesmemiz lazım dedi omzumdan biraz daha uzun olacakmış ama benim saçlarım belimde o yüzden kararsız kaldım güzel de bi hesap çıkarttı hem saçımı kesecek hem o kadar para alacak :(

yaa bu kuaförlerin saç kesme merakı da beni öldürcek :68: azıcık derler bi de bayağı keserler cnm dikkatli ol sürekli uyarmak lazım az kesin diye... rengi de denemek
lazım inşallah tutar cnm eğer boyatırsan foto koy bakalım nasıl olcak :34: tabi koymak istersen :3:

benim doğal saç rengim ve platin sarı yapçam..bu şsaç rengi fön yapmadınmı ortaya çıkmioo biz bıkıoruz siz boyatiosunuz yazık yaa ...

yaa bu kuaförlerin saç kesme merakı da beni öldürcek :68: azıcık derler bi de bayağı keserler cnm dikkatli ol sürekli uyarmak lazım az kesin diye... rengi de denemek
lazım inşallah tutar cnm eğer boyatırsan foto koy bakalım nasıl olcak :34: tabi koymak istersen :3:

haklısın canım bende hala karar aşamasındayım o yüzden saçlarım belimde ve bi anda omuzlarımda olmasını istemiyorum zaten zor uzuyo oturur ağlarım kötü olursa hemde istediğim rengide göstermedi ben açık küllü kumral istiyorum dedim tutmaz dedi çok açılması gerekir iyice yanar ince telliymiş saçlarım sadece kumrala boyarsa olurmuş boyatırsam eklicem resim mutlaka tabi becerebilirsem :1:

Back