sanırım benim sacım suan böyle ...platinden koyu kahveye döndüm daha sonra kuafore gidip açtırdım iki ton uzerine bal rengi karıştırdı sonuc bu renk yakın mı ona :)
cidden bayıldım saç rengine tam olarak onu istiyorum :) benimde kızıl vardı sonra onu kapatmak için koyu kahve yaptım şimdi de açtırmaya korkuyorum ne yalan söyleyim bu rengi istiyorum ama yıpranır diye korkuyorum organik açıcı dedi kuafor ama bakalım..
cidden bayıldım saç rengine tam olarak onu istiyorum :) benimde kızıl vardı sonra onu kapatmak için koyu kahve yaptım şimdi de açtırmaya korkuyorum ne yalan söyleyim bu rengi istiyorum ama yıpranır diye korkuyorum organik açıcı dedi kuafor ama bakalım..
Kızlar kuaföre o kdr para vermek istemiyorum eh bi de öğrenci olunca iyice içim acıyo :) Sonuç olarak kızıl üzerine koyu kahve olan saçımı bu renge dönüştürmek için açıcıdan sonra ne renk boya sürmeliyim sizce? İnce sarılar olmasa da olur kalanı gibi olsun bana yeter ztn :) Lütfen fikirlerinizi söyleyiiiiinn :)
pekii bir soru daha hangi marka ile boyamıştın.ben palette deluxe ile boyamıştım 2 hafta arayla koyu kahveye.baştan kapandı gibi duruyordu ama 2.boyamadan sonra 1 aydan fazla süre geçince kızıllar alttan belli oluo şmdi.
pekii bir soru daha hangi marka ile boyamıştın.ben palette deluxe ile boyamıştım 2 hafta arayla koyu kahveye.baştan kapandı gibi duruyordu ama 2.boyamadan sonra 1 aydan fazla süre geçince kızıllar alttan belli oluo şmdi.
kolestonla boyamıştım ama biraz daha fazla tuttum 1 saat filan iyice kapansın diye. benim güneşte birazcık kızıllık belli oluyo o kadar. kapalı alanda simsiyah duruyo :S