• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nedir acaba? Yardım :(

ilk önce saçına tek tek sarılar attır ince ince üstünede bi bakır geç boya aktıkça böle olur ;))))

sanırım benim sacım suan böyle ...platinden koyu kahveye döndüm daha sonra kuafore gidip açtırdım iki ton uzerine bal rengi karıştırdı sonuc bu renk yakın mı ona :)

$180237_136804289717130_100001626795174_233160_6774177_n.jpg

cidden bayıldım saç rengine tam olarak onu istiyorum :) benimde kızıl vardı sonra onu kapatmak için koyu kahve yaptım şimdi de açtırmaya korkuyorum ne yalan söyleyim bu rengi istiyorum ama yıpranır diye korkuyorum :( organik açıcı dedi kuafor ama bakalım..

Son düzenleme:
cidden bayıldım saç rengine tam olarak onu istiyorum :) benimde kızıl vardı sonra onu kapatmak için koyu kahve yaptım şimdi de açtırmaya korkuyorum ne yalan söyleyim bu rengi istiyorum ama yıpranır diye korkuyorum :( organik açıcı dedi kuafor ama bakalım..

sln1310 kızıl kapandımı peki koyu kahveyle boyayınca?eğer kapandıysa kaç kere koyu kahveye boyayarak kapandı?

Kızlar kuaföre o kdr para vermek istemiyorum eh bi de öğrenci olunca iyice içim acıyo :) Sonuç olarak kızıl üzerine koyu kahve olan saçımı bu renge dönüştürmek için açıcıdan sonra ne renk boya sürmeliyim sizce? İnce sarılar olmasa da olur kalanı gibi olsun bana yeter ztn :) Lütfen fikirlerinizi söyleyiiiiinn :)

ilk boyamada tamamen kapanmıştı, toplamda 2 kez koyu kahveye boyadım ;)

pekii bir soru daha hangi marka ile boyamıştın.ben palette deluxe ile boyamıştım 2 hafta arayla koyu kahveye.baştan kapandı gibi duruyordu ama 2.boyamadan sonra 1 aydan fazla süre geçince kızıllar alttan belli oluo şmdi.

pekii bir soru daha hangi marka ile boyamıştın.ben palette deluxe ile boyamıştım 2 hafta arayla koyu kahveye.baştan kapandı gibi duruyordu ama 2.boyamadan sonra 1 aydan fazla süre geçince kızıllar alttan belli oluo şmdi.

kolestonla boyamıştım ama biraz daha fazla tuttum 1 saat filan iyice kapansın diye. benim güneşte birazcık kızıllık belli oluyo o kadar. kapalı alanda simsiyah duruyo :S

Back