• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Saç Rengi ne?

kkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
985
7
158
Ankara
Kızlar bu saç rengi ne acaba, saçlarım açık kumral sarıya oldukça yakın bu rengi istiyorum ama bulamadım hangi boyayla olur?

Eklentiler

• karen-gillan-at-selfie-promo_1.jpg
    karen-gillan-at-selfie-promo_1.jpg
    248,3 KB · Görüntüleme: 567
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 491
gerçekten mi ya, eğer öyleyse süper yani , fotoğrafın var mı acaba?

teyzeme yaptım canım. fotoğrafı da yok maalesef. ama tam olarak bu. yalnız malum bakır yıkandıkça akar. saçının zemin rengi de sarıya yakın olduğu için aralarda sarı yansıma olur. güzel de durabilir kötü de durabilir artık bahtına ne çıkarsa :D
sana tavsiyem alabiliyorsan schwarskophun tüp boyasını al kullan. akma yapmıyor bi de içindeki yağ oranı çok olduğu için saçı besliyor.

bu arada açık bakır bulamazsan tarçın bakırla da karışımı hazırlayabilirsin.

teyzeme yaptım canım. fotoğrafı da yok maalesef. ama tam olarak bu. yalnız malum bakır yıkandıkça akar. saçının zemin rengi de sarıya yakın olduğu için aralarda sarı yansıma olur. güzel de durabilir kötü de durabilir artık bahtına ne çıkarsa :D
sana tavsiyem alabiliyorsan schwarskophun tüp boyasını al kullan. akma yapmıyor bi de içindeki yağ oranı çok olduğu için saçı besliyor.

bu arada açık bakır bulamazsan tarçın bakırla da karışımı hazırlayabilirsin.
schwarskophun hangi boyası acaba bir adı var mı? Açık bakır zaten hiç görmedim ben :) peki boyaların numaralarını hatırlıyor musun?

schwarskophun hangi boyası acaba bir adı var mı? Açık bakır zaten hiç görmedim ben :) peki boyaların numaralarını hatırlıyor musun?

vitalboya-500x500.jpg

resmini koydum. gratislerde watsonslarda var. numaralarını hatırlamıyorum. ama üzerinde açık bakır, tarçın bakır ve çikolata kahve yazıyor zaten. numaraya ihtiyacın kalmaz.

Back