- Konu Sahibi kartalice_bjk
-
merhaba pilatin sanırm
kuaförde katalogtan seçersin zaten .bu renk platine benziyo.gerçi platin daha canlı oluyo tam bilemedm ki:44: hem ilk defa boyatıcaksan kıyma saçlarına çok yıpranıyo habire kopuyo saçlarm mesela bnm :)
Bu renk kolestonun açık doğal sarı ( 12-0)'ına çok benziyor ilk defa boyuyacağım diyorsun heleki sarı gibi sıkıntılı renkleri bence bir bilenden yardım al yada kuaföre git.Yinede kendim boyayacağım diyorsan dipten uca doğru boya.
tavsiyen için teşekkür ederim
yardım edecek kimse bulamadım için sizin forum takipten mesınızı gördüm. Size bişey sorabilirmiyim . Ben bakır kızıl istiom saç rengimi bugün garnier bakır kızl aldım. Sacımda bakırlı kızılı bi kahve. Sizce nasıl olur.
renklerden pek anlamıyorum ama güzel olur tonları aynı yaa
cnm arkadaslarin dediklerine katiliorm bence de ilk defa boyicaksan kuafore gitmeni tavsiye ederim nacizane. bu tarz acik renkleri elde etmek icin bikac islem gerekior. ben de acik kumralim senelerce kuafore gittim simdi son yillarda kendim yapmaya basladim ama baya zahmetli tutturmak. turunculuk/bakirlik olmamasi icin oncesinde acmak gerekior ya da acmadan yapilacaksa bakirligin gitmesi icin bikac sefer ust uste boyamak gerekebilior ya da ustune cila gecilebilir fln filan sacinin ne kdr kirmizilik icerdigine gore degisior sanirim.
bir de renk sanirim tam platin deil bir arkads yazmis altinimsi die bence de dorelik icerior. platin tonlar daha soguk bu sicak tonda bir sari. cok guzel bir renk benm de cok hosuma gidior. gule gule kullan simdiden
teşekkür ederim yorumun için sanırım kuaföre gidicem evt çok güzel bi renk yaa
kuafore gidiceksen kolay yaparlar resmi gotur bencebakimini da ihmal etme derim cnm nacizane gene :) zaten kuafor de seni yonlendirecektir
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için gerçekten çok yardımcı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?