• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi ne (resimli) yardım

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
$Adsız.jpg

arkadaşlar bu saç rengi ne hangi boya ile elde edebilirim?

canim, boyalarin uzerinde rengin boyasi yazar mutlaka... ilk nosu zaten renk tonudur.. sen onu 5-6 arasi bak,, ilk sayidan sonra gelen nolar. sacin parlakliginin numarasidir.. mesela 5,5 diyelim.. yani sacin ton rengi 5, ve 5 rakkami kirmizi parlaklik veriyor anlamina geliyoo..
ben biraz anlatmakta zorlanirim bazen. mesela 6,1 - sacin ton rengi 6, parlakligi ise platin. yani soguktur.. ama sen siicak nolu olana bak.. bu nedemek.. ton rengi sayisindan sonra mesela 2 yada 3 ,5, 6, bakabilirsin. tabi senin sacinin rengide bu ara ne renk bilemem.. yani herkeze gore degisir.. ama yok nolardan anlamam dersen.. bence bu renk cikolata rengi-- ama boya alirken herzaman bi ton acik al.. marketten alinan boyalar koyu tutuyor sacta, dahada koyu oluyor. sakin palette falan alma..

canim, boyalarin uzerinde rengin boyasi yazar mutlaka... ilk nosu zaten renk tonudur.. sen onu 5-6 arasi bak,, ilk sayidan sonra gelen nolar. sacin parlakliginin numarasidir.. mesela 5,5 diyelim.. yani sacin ton rengi 5, ve 5 rakkami kirmizi parlaklik veriyor anlamina geliyoo..
ben biraz anlatmakta zorlanirim bazen. mesela 6,1 - sacin ton rengi 6, parlakligi ise platin. yani soguktur.. ama sen siicak nolu olana bak.. bu nedemek.. ton rengi sayisindan sonra mesela 2 yada 3 ,5, 6, bakabilirsin. tabi senin sacinin rengide bu ara ne renk bilemem.. yani herkeze gore degisir.. ama yok nolardan anlamam dersen.. bence bu renk cikolata rengi-- ama boya alirken herzaman bi ton acik al.. marketten alinan boyalar koyu tutuyor sacta, dahada koyu oluyor. sakin palette falan alma..

sağol canım palette koyu kahve boyamıştım simsiyah oldu :S onu biraz açmak istiyorum o yüzden sordum
bu konud abilgisi olan varmı ??

saçımı palette ile koyu kahve palkır kızıla boyamıştım voila nın yeni serisi üstündeki renk çok hoştu ve baya açıktı boyayaınca kopkopyu ve güneşte parlayan bir kızıl çıktı nefret ettim sonra koyu kahve palette ile boyadım .. kopkoyı oldu adeta mavi siyah yani :s sonra iraz aktı ama tıhala siyahtı ve arkadan kzıllar parlıodu nefret ettim kuaföre gttim kzıılları kapatırız dedği için .. oda kouu kestane gbi bir renk boyadı güya kapatir z hala kızıl parlıoo yaa hemde çok siyah bir renk önleri nefret diyorum açmak da istemioum cnkü açmıştım önceden :S

Son düzenleme:
saçımı palette ile koyu kahve palkır kızıla boyamıştım voila nın yeni serisi üstündeki renk çok hoştu ve baya açıktı boyayaınca kopkopyu ve güneşte parlayan bir kızıl çıktı nefret ettim sonra koyu kahve palette ile boyadım .. Kopkoyı oldu adeta mavi siyah yani :s sonra iraz aktı ama tıhala siyahtı ve arkadan kzıllar parlıodu nefret ettim kuaföre gttim kzıılları kapatırız dedği için .. Oda kouu kestane gbi bir renk boyadı güya kapatir z hala kızıl parlıoo yaa hemde çok siyah bir renk önleri nefret diyorum açmak da istemioum cnkü açmıştım önceden :s

kızlar ya.. Gozunuzu sevım palette kullanmayın... Schwarzkopf urunlerınde en fazla amonıyak var, sacınızı bozuyorsunuz,, kalıtesı bozuluyooo.. Ve almak ıstedıgınız renkten her zaman 1 ton acık alın... Bu konular ıle cok bılgım var..

saçımı palette ile koyu kahve palkır kızıla boyamıştım voila nın yeni serisi üstündeki renk çok hoştu ve baya açıktı boyayaınca kopkopyu ve güneşte parlayan bir kızıl çıktı nefret ettim sonra koyu kahve palette ile boyadım .. kopkoyı oldu adeta mavi siyah yani :s sonra iraz aktı ama tıhala siyahtı ve arkadan kzıllar parlıodu nefret ettim kuaföre gttim kzıılları kapatırız dedği için .. oda kouu kestane gbi bir renk boyadı güya kapatir z hala kızıl parlıoo yaa hemde çok siyah bir renk önleri nefret diyorum açmak da istemioum cnkü açmıştım önceden :S

CANIM. anladim ki yazdigindan.. kendi sacinin rengi koyu. benim saclarmda koyu.. ve hemen hemen her koyu sacin temeli kirmizidir.. mesela kuafor sacini acinca.. mutlaka turuncu renk olur... yada acayip kirmizi tonlu bi renk olur..yani biz sicak tonlu renklerden kacinmaliyiz..eger kuafor sacini boyadiysa mutlaka soguk tonlu boya kullanmasi gerekiyordu.... valla ben artik sacimi loreal INOA ile boyattiriyorum , baya pahali , ama sacim super.. yagli boya... sacimi dogallastiriyor. 10boyadan sonra saclarin tamir oluyormus sanki hic boyamamisin gibi.. ben 3kere gittim, ve duz saclarim, omuzuma kadar uzun, suan hafif kivirilmaya basladilar.. ki benim dogal sac kivircik :)

sağol canım palette koyu kahve boyamıştım simsiyah oldu :S onu biraz açmak istiyorum o yüzden sordum
bu konud abilgisi olan varmı ??

canim, boya ile sacini acamazsin. hele "siyah renkse" palette boyalari oyle bi tutuyor ki sacta boyayi , kurtuulamazsin.. onun bi cagresi var.. ama onuda pek tavsiye etmem. annemin sacini ben oyle acmistim.. hanimefendi kafasini simsiyah yapmisti, sonra gamze gel sacimi ac dedi...
sac acici (mavi toz) ile peroksid 9% ile sampuani karistirizorsun.. sacini ,( derini degil)... iyice sampuanliyorsun, resmen elinde camasir yikar gibi, boylece o renkten kurtulursun, ama sacin perisan olur. ve hemen uzerine boya atman gerekir.. canim.. ama kuafor degilsen tavsiye etmem denemene.. benim kuaforluk kursum var, yani bi ara kuaforlukte yapiyordum, ondan bilgim var.. annemin sacini cok kolay actim, gozlerime inanamadim o an.. gercekten, ustune acik kahve rengi attim, soguk renk ! super oldu.

gamzecim yorumların süper belliki bu işten anlıyorsun ve evet sana katılıyorum bende bi ara dışardan boya almıştım koyu kahve evde denemek için kahve falan değil saçım simsiyah olmuştu sonra mecbur açmak için kuaförün yolunu tutmuştum...

canim, boya ile sacini acamazsin. hele "siyah renkse" palette boyalari oyle bi tutuyor ki sacta boyayi , kurtuulamazsin.. onun bi cagresi var.. ama onuda pek tavsiye etmem. annemin sacini ben oyle acmistim.. hanimefendi kafasini simsiyah yapmisti, sonra gamze gel sacimi ac dedi...
sac acici (mavi toz) ile peroksid 9% ile sampuani karistirizorsun.. sacini ,( derini degil)... iyice sampuanliyorsun, resmen elinde camasir yikar gibi, boylece o renkten kurtulursun, ama sacin perisan olur. ve hemen uzerine boya atman gerekir.. canim.. ama kuafor degilsen tavsiye etmem denemene.. benim kuaforluk kursum var, yani bi ara kuaforlukte yapiyordum, ondan bilgim var.. annemin sacini cok kolay actim, gozlerime inanamadim o an.. gercekten, ustune acik kahve rengi attim, soguk renk ! super oldu.

teşekkür ederim evet benimde tek çarem o olacak sağolun tek halledecek kişi kuaför :)

saclarim kirimizi tonlara kaciyor diyorsun. dikkat et, sicak tonlu boya yapmasin basina.. soguk ton koydur... vallla ben aylarimi verdim ogrenmek icin... cokta kurs gordum, , ama suan calisamiyorum.. cunku ben cok marifet (ayiptir soylemesi :27:) suan manikur yapiyorum.. :)) bide bu kozmetige girmek istiyorum... kismetse ...

Back