• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu sac rengı ne renktır?

cr3mah

KARTALİÇE
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
120
26
133
Selam kizlar..
Bu sac rengi ne renktir ve hangi boyayi tavsiye edersiniz? Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkürler ve herkese iyi bayramlar..

$inna ro.jpg
$inna.jpg

Siyaha çok yakın
Koyu kestane böyle tutar ya da bazı markalarda 3 numara siyah diye de geçer

bu saçta morluk mu var yoksa banamı öyle geldi bilmiyorum :S

Bana da öyle geldi
Parlak bir renk olduğu için çekilen yerin ışığı vurmuş olabilir
Saçın rengi büyük ihtimalle koyu kestane ya da doğal siyah diye de geçen 3 numara
Ama konu sahibi de morluk olduğunu düşündüğü için mi sordu acaba :44:
Eğer öyleyse viyole siyah

HCo1_3.jpg

evet kızlar morluk olduğu için sormak istedim.. ama son yorumdaki plum rengine baya yakın sanki.. çok hoş duruyor dimi :)

Patlıcan moru ve siyah karışımı gıbı geldı bana,tek renk olmadıgı kesın ya da ışık oyunu yapılmıs olabılır...

evet kızlar morluk olduğu için sormak istedim.. ama son yorumdaki plum rengine baya yakın sanki.. çok hoş duruyor dimi :)

O zaman aradığın renk eklediğim
Bence de çok hoş bir renk
Patlıcan moru çok mor olur resimdeki renge göre
Viyole siyah en yakını

viyole siyah.yıllar önce kullanmıştım.ama hala varmı var mı bilmiyorum.siyahın içinde morumsuluk oluyor.benim çabuk akmıştı.kızıla dönmüştü.mavi siyah daha güzel bence....

viyole siyah.yıllar önce kullanmıştım.ama hala varmı var mı bilmiyorum.siyahın içinde morumsuluk oluyor.benim çabuk akmıştı.kızıla dönmüştü.mavi siyah daha güzel bence....

ay kizila dönmesinde nolursa olsun :)) :1:

Back