Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi ne renk acaba???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar bu saç rengi çok güzel bence kızada çok yakışmış acaba bu ne renk?

herkez bu reklami biliodr bana bu kizin saç rengi lazım....

ya kızlarr benim saç rengim elegen kahve ama bu sefer gizemli kahveyi denemek istiorum.aranızda kullanan var mı?bu arada aranıza yeni katıldım
a.s.

hoşgeldin cnm ben kullandım bir ara güzel bir ton yakalamıştım ayrıca

ya kızlarr benim saç rengim elegen kahve ama bu sefer gizemli kahveyi denemek istiorum.aranızda kullanan var mı?bu arada aranıza yeni katıldım
a.s.

ya bu konunun altına başka hiç alakası olmayan bişi sölemişsin lütfen kendine başka bi konu aç

hoşgeldin cnm ben kullandım bir ara güzel bir ton yakalamıştım ayrıca

teşekkür ederim.peki içinde kızıllık var mı?bu arada aranızda hafif rahatsız arkadaşlar var sanırım ben bu konu altında yazarken hiç rahatsız olmadımm

teşekkür ederim.peki içinde kızıllık var mı?bu arada aranızda hafif rahatsız arkadaşlar var sanırım ben bu konu altında yazarken hiç rahatsız olmadımm

valla çok ilğinç bi insansın o yüzden rahatsız olmayabilirsin....
Ben konu açmışım bişi soruyorum sen ordan fırt diye çıkıp kestane falan haydaaaaaaa ne işin var çaydaaa yani ne alaka

ben geçen hafta gizemli kahve yaptım kendi doğal saç rengimden daha güzel oldu

ne oluo ya anlamdim lütfen bu sitenin yöneticileri bu konuyu kitlermisiniz ben başka bi konu açıcam çünkü benim açtığım konu dışına çıkıldı...

Ben orda bu kızın saç rengi ne diyorum millet gelmiş orda yok kahve yok bilmemne muhabetti yapılaor ...Yeniden bi konu açın kahvemi konusuosunuz siyahmı ne konusursanız konusun ama ben burda sırf bi saç rengini merak ettim ve sordum konuyu dağatmaya lüzüm yok yani....ılK başta saç boyama hakkındaki sorulara girip ordaa sorun ne sorucaksanız:mymeka:

arkadaşım ne kadar agrasif çıktın sen ya.tamam başka yerde konu açarım sinir yapma bu kadar yanii..

cidden ne agrasifsin öle

yeni üye olmuş konu açmasnı bilmiyodur belki,hemen kızıysun,
kibarca desen daha iyi olur
sadece kendi çıkarın için düşnyosun

yardm edecegm varsa bile etmem sana

cidden ne agrasifsin öle

vallahı bende sana katılıyorum.ayrıca konuyu acan arkadasımızın gırdıgı polemıge cok guldum.kızma haaaaaaaa :roflol:

cidden ne agrasifsin öle

1-agrasif değil agresif olucak o:roflol:
2-sadece benim açtığım konunun altına başka bişi yazmıs konuyu dağıtmış ben orda bişi soruyorum gelmiş kahve falan saçma sapan bişi yani....
3-kendi çıkarımı düşünmüyorum sadece açtığım bi konu ve benim konum konuşulsun istiyorum tembellik edip başkasının konusunun altına yazmaz bundan sonra....
4-senin yardımın beni pek etkilemez yani hatta bundan sonra sen benim yazdığım konulardanda uzak dursan hatta bakmasan bile çok sevinirimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…