Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabu saç rengi konsunda yardımcı olur msuunuz
saçımı bu renk istiyorm bn koyu kahve olduğunu düşünüp koleston 3.0 yaptım o resmen siyah gibi oldu ve bir ayda aktı . bu renk nedir önerebileceğinz marka lütfen yardımcı olun
7.77 çok güzel bi renk ama bu o renk değil kesinlikle.ben boyayalı 5 gün falan oldu 7.77 ye.resmi ekliyorum siz karşılaştırın.diğer resim de eskiden boyadığım 7.77.daha yeni boyandığı için biraz koyu duruyor.çok daha açılıyor zaman geçtikçe rengi.bana kalırsa bu 6.7 çikolata kahve.
rica ederim canım.ben kızıl kahve istediğim için bana 7.77 yi önerdiler kozmetikçide.senin koyduğun resimde de var ama baya kızıllık.bence kolestonun çikolata kahvesini bi dene.bana o renkmiş gibi geliyo.
canım zemin koyu olduğu için sende çok açık durmaz ama istersen bide lorealin çikolata kahvesine bak kızıllık her boyada azda olsa oluyo kahverengiye boyadığın sürece kızıllık olacaktır