• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi hakkında lütfen bilgi!!!!!!!!

sewengirl

Kuru Boya
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
759
0
96
İstanbul
$87_tr.gif $images.jpg $imagesCAYNR6E4.jpg $imagesl.jpg $imagesmm.jpg

arkadaşlar 2. Resimdeki karen gıllan saç rengine yakın istiyorum, saçlarım röfle üzerine açık kumral boyanmış, açık kumral rengi (uçlar daha açık)
çok kararsız kaldım, hangi rengi yapsam o renge yakın olur, bilgisi olanlardan yardım istiyorum, loreal 8.34 florensa rengide hoş ama kutu üzerindeki gibi değil daha koyusu olduğu söyleniyor, diğer renkleride öyle düşünürsek işin içinden çıkamadım, hadi bir el atın :)

Son düzenleme:
saçın doğal mı, boyalı mı? boyalıysa ne renk? koyuysa tutmaz. ben floransa koyu sarı dore bakırı kullandım parlak duran bir renk, turuncumsu...konu var o boyayla ilgili, foto da koymuştum bir arat istersen

baktım canım pek bu renge yakın değil gibi
saçım röfle üstüne açık kumral boyanmış hali dipler açık kumral uçlar daha açık yani
loreal 8.34 kutu üstündeki gibi değil sanırım $untitled.JPG $imagesCAD4XJCF.jpg
farklı resimler var bu şekilde çok kararsızım yukarıdaki hangi rengi kullansam :14:

İstediğin saç rengi çok zor tuturan bir renktir.
Biliyorum çünkü bende bu rengi nasıl elde edebilirim çok aramıştım zamanda ve deneye deneye saçımı mafettim.
Öncelikle üstte ekledin boyalardan hiç biriyle bu renge ulaşamasın.
İlk olanı resimde göründü gibi değildir. Bakır ve Sarı yansıtmalı kumral- koyu sarı gibi bir reng verir.
Floransa rengi kutudaki renk ile hiç alaka yoktur. Yoğun bakırlı koyu bir ton çıkartıyor.
Ekledin diğer boya resimle istediğin saç rengi ile hiç bir alaka yoktur.

Senin istediğin renkin adı strawberry blond yani kızıl sarı. Bu rengi piyasada az bulunur.

Pyto boyada bu renk var (daha koyusu, daha açığı bulmak mümkündür) ama saç rengini açmadan bu renklere ulaşmak mümkün değildir.
200X-201184113431_dsc_0042.jpg

Bu boyaların fiyatı 30 TL dir. Saçını evde açtırısan 10 TL açıcıya de vereceksin. Toplam 40 TL maliyeti var.
Bence hiç uraşma, resimi al iyi bir kuafore git ve saçını açık kız sarıya boyatmak istediğini söyle.
Umarım istediğin rengini elde edersin.

Son düzenleme:
Back