Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
bu saç platin rofleli değildir arkadaşım.
Komple platindir.
Biraz dipleri çıkmış ve saça jole kullanılmış. O nedenle biraz rofleli gibi duruyor.
diğer arkadaşın dedigi gibi dipleri gelmiş komple platin . eğer dogal saç rengin 8 ın altındaysa hiç uygulama derim eğer bu halde kullanmayı duşunuyorsan.
dogal koyu kahve 3 numaradır . senin fotosunu koydugun renkte 12 numara . arada 9 ton fark var . yüzün çok çok güzel olsa bile ben tavsıye etmiyorum boyle dipli halde kullanmayı duşunuyorsan. yorum istedigin için yazdım . yanlış anlama.kendi zevkin . sen begendıkten sonra kimseye laf duşmez :)
:) Teşekkürler. Evet yüzümün çok güzel olduğu söylenir ama, aması var işte. Ben tümüyle bu şekilde dipten çıkmış haliyle kullanmak , sonra uzatınca da yine dipten koyu rengin görünmesini istiyorum. ( Olmayacak herhalde de işte benim sarı saça zaafım var(
Peki ten ve göz rengi için ne söyleyebilirsiniz? Platin saçla uyumlu mudur?
Teşekkürler gerçekten ilginize.
saç orealle açtıktan sonra tonlama yapılır ten ve göz uyumuna gore. küllü,dogal ,altın gibi . mutlaka yuzunuze gidecek bir ton bulunur. ancak bugday tenliyseniz kullu tonlama yapılması gerekir . swarzkopun blondme serisi var. youtubeta videosu var ,
Şu an kızıl zaten.Kısaydı uzattım biraz. Herkes çok beğendi hem kısalığını hem rengini de işte bendeki sarı aşkı olmasa Eğer olsaydı biraz daha uzatıp tekrar kısaltır kızıllardan kurtulup kendi rengi üzerine platin yapardım diyordum ama değmez. Yakışmaz zaten. Ben de vazgeçtim. Kızıla devam. Kahve eskiden kullanmıştım sanki kızıl ondan daha iyi oldu ama tavsiyenize teşekkür ederim.