• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu sac nasil kumral olur? RESIMLI

emilyd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
7
0
1
29
Arkadaslar merhaba, saclarimin dogal rengi siyahti ve boyasizdi. Benim istedigim renkse kumral, acigimsi tatli bi kahverengi fakat kesinlikle turunculuk, kizillik istemiyorum. Dun voila kumral dore boya alip saclarimi boyadim ve sonuc bu. Peki ben bu saci nasil istedigim renge donusturebilirim? Hangi boyayi almaliyim? bir de saclarimi daha dun boyadigim icin ikinci boyamayi hemen yapmak saclarima zarar verir mi ne kadar beklemem gerekir?

11938113_723684514442248_598827259_n.jpg

Suanki sacimi yukarida goruyorsunuz, orijinali siyahti dedigim gibi. Aslinda bakinca kizillik/turunculuk seziyorum fotografta cok belli olmasa da ve cok rahatsizim bundan. Asagiya istedigim tonu ornekleyen fotograflar ekliyorum. yardim lutfen...
kullu-koyu-kumral-sac-rengi-ve-modelleri3.jpg

images

Örnek verdiğiniz resimlerdeki renk kumral değil, küllü kahve.

Evde kendi başınıza rengi tutturmanız zor olur. Kuaförde yaptırmanızı öneririm.

guvenebilecegim bi kuafor yok ve ben her seyi evde yapabilecegimize inaniyorum, deneye deneye. tesekkur ederim yorum icin:) tam tutturamasam bile su turuncu/bakirimsi yansimadan kurtulsam yeter.

guvenebilecegim bi kuafor yok ve ben her seyi evde yapabilecegimize inaniyorum, deneye deneye. tesekkur ederim yorum icin:) tam tutturamasam bile su turuncu/bakirimsi yansimadan kurtulsam yeter.

Evde yapıcaksınız küllü kumrala boyamanızı öneririm. Bakır yansımaları alır ama istediğiniz küllü kahveden biraz açık bir renk çıkabilir.

Kullu kumral alip icine biraz gri boya katarsan sacin o renge yakin bir renk olabilir

koleston naturals kullu kumral ve acik kullu kumral aldim, ikisini karistirip boyamayi dusunuyorum saclarimi bir hafta sonra falan. umarim guzel olur.

Ben bu saçı 3 gün önce loreal 7 31 bal petegi rengi ile tutturdum. Aynısı oldu.ama zemin rengi sarı gibi açık birenkti benim.açmıştım.bu arada turunculugu aldı bu boya bende. kullu oldu.siyahtan açtım.önce bakir, sonra turuncu,sonra sarı ,ama altın bal rengi gibi turuncumsu bi sarıydi.tek hamlede bu renk oldu bayildim

Back