• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu saç modellerini nasıl yapabilirim sizce ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

karpelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
77
0
36
İstanbul
Şu aralar çok ihtiyacım var.Maşam olmadığından dolayı bigudi kullanmak istiyorum.Bigudiyle bu tür modeller(veya herhangi birini) yapabilir miyim acaba ? Doğal ama güzel dalgalar istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevirim :)

Eklentiler

• $38524_419328333275_758998275_4532717_4240385_n.jpg
    $38524_419328333275_758998275_4532717_4240385_n.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $Tam ekran yakalama 16.09.2010 234954.bmp.jpg
    $Tam ekran yakalama 16.09.2010 234954.bmp.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $Tam ekran yakalama 16.09.2010 235958.bmp.jpg
    $Tam ekran yakalama 16.09.2010 235958.bmp.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $20.jpg
    $20.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
cnmm saçını banyodan sonra çok hafif kurutt 4-5 parçaya böl her bir parçayı sıkıca dönderip kendi etrafında sar tokala..sabah uyanınca açarsan baya güzel oluyorrr..üniversitedeyken fırsatım olmadıgından hep böle yapıp yatardım sabahta baya güzel olurdu:)nekdr çok parça yapıp sararsan ilk ekledigin siyah saç gibi olur..nekdr az parçaya bölüp sararsanda diger resimlerdeki giib olur:)bi dene bende çok iyi oluyodu :)

cnmm saçını banyodan sonra çok hafif kurutt 4-5 parçaya böl her bir parçayı sıkıca dönderip kendi etrafında sar tokala..sabah uyanınca açarsan baya güzel oluyorrr..üniversitedeyken fırsatım olmadıgından hep böle yapıp yatardım sabahta baya güzel olurdu:)nekdr çok parça yapıp sararsan ilk ekledigin siyah saç gibi olur..nekdr az parçaya bölüp sararsanda diger resimlerdeki giib olur:)bi dene bende çok iyi oluyodu :)

Deniycemm :)

Canım senin gösterdiğin fotoların hepsinde maşa kullanılmış. Bu yüzden yapacağın diğer yöntemler fazla bunlara benzemez. Ama mesela bigudi deneyeceksen iri bigudileri dene ve ellerinle biraz aç ve şekil ver. Özellikle bir gün sonra daha güzel ve daha doğal durur. Ya da banyodan sonra saçların hafif nemliyken saçlarının önünden başlayarak saçlarını istediğin kalınlıkta alıp bük, arkadan bu tutamları küçük tokalarla tuttur. Daha sonra da altta kalan saçları yukardakilerle birleştir ve saçının ucuna kadar ör, sabah kalktığında açarsan eminim çok güzel olacaklardır. Özellikle saçlarında hafif dalga varsa daha da güzel tutar :))

Elimle hiçbir işlem yapamayacağım sanırım bu tür şekiller için.İnanılmaz kabarıyor saçlarım.Bigudi'ye başvuruyorum (:

Şu aralar çok ihtiyacım var.Maşam olmadığından dolayı bigudi kullanmak istiyorum.Bigudiyle bu tür modeller(veya herhangi birini) yapabilir miyim acaba ? Doğal ama güzel dalgalar istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevirim :)

sicak bigudilerle harika soft kivirciklar olusuyor

merhaba arkadaşlar.ben bigudi ile maşa ile verilen buklelerden yapabiliyorum..Banyodan sonra yada nemini aldıktan sonra saçımı fön için hazırlıyorum.tepe kısmını ayrı ,yanlar kulak hizadından ayrı,arka kısmınıda yukarıdan aşağı ikiye bölüp,sonra o tutamıda ikiye ayırıyorum..önceden saçlarıma fön çekerken aldığım tutaımı aşağıdan yukarı doğru sarıp öyle şekil veriyordum.sonra kuaförde fön çekerlerken dikkat ettim ,fönüde maşa yapar gibi çekiyorlar.saçın ucundan başlayarak değilde dip kısmından fırçaya sararak ve fırça dik duracak..
böldüğüm parçaları fırça ile fönleyip bigudilere fırça yönünde (dik )sarsarıyorum. yani maşaya sarar gibi..ben kıvıcık istediğim için uzun süre tutuyorum bigudileri.açtığımda maşa ile yapılmış gibi çıkyor..önemli olan şaçın sarılış yönü..anlat
ımım karşışık oldu farkındayım ama maşaların sarılış şekline dikkat edin fönüde bigudiyide o şekilde sarın olay bu

Back