- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 560
- 198
Saçlarımı yaklaşık 1 senedir kestirmemiştim en son kırıklar gitsin diye kestirdigimde belime uzanan saçlarımı omuz hizasında buldum maalesef. şimdi yeni uzadı kesilmeye müsait yeni.
Üniversitedeyim artık bir değişiklik istiyorum.Saçlarım hafif dalgalı özellikle uçlara doğru.Şu önleri uzun arkası kısalan saçlar (Uzun bob mu deniyor bilmiyorum) kullanışlı mı ya da düz saça daha mı uygun? Yurtta kalıyorum saç bakımı için kolaylık istiyorum artık.Önerebileceğiniz model var mı?Saçlarım belime yanaştı şu an.19 yaşınma gireceğim.
Minyon tipliyim genelde yaşımdan küçük gösteriyorum.Yuvarlak yapılı yüzüm.
Saçlarım koyu kestane kumralım.
Devamlı fön isteyen modeller sanırım bunlar.
Eki Görüntüle 561971
Üniversitedeyim artık bir değişiklik istiyorum.Saçlarım hafif dalgalı özellikle uçlara doğru.Şu önleri uzun arkası kısalan saçlar (Uzun bob mu deniyor bilmiyorum) kullanışlı mı ya da düz saça daha mı uygun? Yurtta kalıyorum saç bakımı için kolaylık istiyorum artık.Önerebileceğiniz model var mı?Saçlarım belime yanaştı şu an.19 yaşınma gireceğim.
Minyon tipliyim genelde yaşımdan küçük gösteriyorum.Yuvarlak yapılı yüzüm.
Saçlarım koyu kestane kumralım.
Devamlı fön isteyen modeller sanırım bunlar.
![$hazal_sac_renkleri.jpg $hazal_sac_renkleri.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/329/329672-620886bca415a4d9a5b66ca8e8f2eb96.jpg?hash=YgiGvKQVpN)
Eki Görüntüle 561971