• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu saç modelleri kullanışlı mı ? [RESIMLI]

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
560
198
Saçlarımı yaklaşık 1 senedir kestirmemiştim en son kırıklar gitsin diye kestirdigimde belime uzanan saçlarımı omuz hizasında buldum maalesef. şimdi yeni uzadı kesilmeye müsait yeni.
Üniversitedeyim artık bir değişiklik istiyorum.Saçlarım hafif dalgalı özellikle uçlara doğru.Şu önleri uzun arkası kısalan saçlar (Uzun bob mu deniyor bilmiyorum) kullanışlı mı ya da düz saça daha mı uygun? Yurtta kalıyorum saç bakımı için kolaylık istiyorum artık.Önerebileceğiniz model var mı?Saçlarım belime yanaştı şu an.19 yaşınma gireceğim.
Minyon tipliyim genelde yaşımdan küçük gösteriyorum.Yuvarlak yapılı yüzüm.
Saçlarım koyu kestane kumralım.
Devamlı fön isteyen modeller sanırım bunlar.

$hazal_sac_renkleri.jpg
Eki Görüntüle 561971

galiba düz saca daha uygun canım.dediğine göre sacların hafif dalgalaı sürekli onlara fön cekmen zor olur ve yıpratabilir.kiii zamanında yurtta kalmıs biri olarak zor olur bence :)

Son düzenleme:
galiba düz saca daha uygun canım.dediğine göre sacların hafif dalgalaı sürekli onlara fön cekmen zor olur ve yıpratabilir.kiii zamanında yurtta kalmıs biri olarak zor olur bence :)

Fön sorunu olmasa çok beğenmiştim aslında:14:

Dalgalı ve kıvırcık saçta rahat kullanamazsın bob modelini.Ama bu iki fotoğraf bob modeli değil zaten.Bence saçın o kadar uzunsa ilk önce göğüs hizanda kestir biraz dene.Çünkü bu kadar kısaltırsan pişman olabilirsin.

O hatayı bende yapmıştım hiç mi hiç memnun değilim :5: saçlarım dalgalı benimde uçlara doğru bu tip saça en güzel model orta boy saç gidiyo zaten oldum olası kuförlerin kestiğini hiç beğenmiyorum genelde kendim keserim saçlarımı hayret ediyolar nasıl beceriyosun diye :1: bilmem becerebiliyorum kesmeyi işte :31:

Dalgalı ve kıvırcık saçta rahat kullanamazsın bob modelini.Ama bu iki fotoğraf bob modeli değil zaten.Bence saçın o kadar uzunsa ilk önce göğüs hizanda kestir biraz dene.Çünkü bu kadar kısaltırsan pişman olabilirsin.

Modelin ismini bilmiyorum maalesef :50: Dediginiz boyda denemiştim saçlarımı ama gerçekten farklı ama rahat bir saç istiyorum artık.Öyle çok dalgalı saçım yok dökülmeden dolayı da azaldı biraz.Hacimli saçlarım yok çok sönük.Saçımı gösterecek kolay kullamşlı bir model arıyorum.Ki kafamda kısa saç var.Umarım dediginiz gibi pişman olmam.

O hatayı bende yapmıştım hiç mi hiç memnun değilim :5: saçlarım dalgalı benimde uçlara doğru bu tip saça en güzel model orta boy saç gidiyo zaten oldum olası kuförlerin kestiğini hiç beğenmiyorum genelde kendim keserim saçlarımı hayret ediyolar nasıl beceriyosun diye :1: bilmem becerebiliyorum kesmeyi işte :31:

Hiç el becerim yok o konuda en son 6-7 yaşlarında perçemlerimi bir özgüvenle DÜZETMİŞTİM. Tabi ertesi gün solugu kuaför koltugunda almıştık :9:

valla benim için çoooook kullanışlı yıka çık :)
hafif uçları da içe kıvrılıyor fönlü gibi oluyor
saçlarım normalde aşırı düz

bence saçları dalgalılara da yakışıyor
çok pratik bi model allahtan yine moda oldu da kestirebildim
belimdeki saçları bu boyda kestim :))

valla benim için çoooook kullanışlı yıka çık :)
hafif uçları da içe kıvrılıyor fönlü gibi oluyor
saçlarım normalde aşırı düz

bence saçları dalgalılara da yakışıyor
çok pratik bi model allahtan yine moda oldu da kestirebildim
belimdeki saçları bu boyda kestim :))

Şu an aşırı özendim ama:16: Saçlarım gerçekten çok sönük duruyor yıkıyorum kuruyor bir hacimsiz şekilsiz gibi.Bir değişiklik istiyorum artık.Saçlarım uçlara dogru dalgalı o da sık dalgalar değil üstten bir düzleştirici ile geçmek yetiyor ama o mühim soru : "Ya yakışmazsa ? :52:
Dalgalı saça da yakışıyor anladıgım kadarıyla.Burda maşa ile desteklenmiş ama çok güzel :)

$TS-Selena-Gomez.jpg

Son düzenleme:
Şu an aşırı özendim ama:16: Saçlarım gerçekten çok sönük duruyor yıkıyorum kuruyor bir hacimsiz şekilsiz gibi.Bir değişiklik istiyorum artık.Saçlarım uçlara dogru dalgalı o da sık dalgalar değil üstten bir düzleştirici ile geçmek yetiyor ama o mühim soru : "Ya yakışmazsa ? :52:
Dalgalı saça da yakışıyor anladıgım kadarıyla.Burda maşa ile desteklenmiş ama çok güzel :)

Eki Görüntüle 563467

bana kalırsa çok hoş bir model ve sanada yakışacaktır.bende 3,5 ay önce kestirdim saçlarımı,şu an omuzlarımda biraz daha uzasın bu şekilde kestirecem.

canım benim saçlarımda bu şekilde... daha kısaydı ama şimdi uzadı bu gösterdiğin boylarda falan...
kendi saçlarım dalgalı hatta kıvırcık bile diyebilirim..
banyodan çıkınca bi güzel köpükle şekillendiriyorum ellerimle,vigoya kurutuyorum,süper oluyo...
sıkıldığım zmanda düzleştiriyorum o da çok güzel oluyo.. mesela bugün düz....
kesinlikle tavsiye ederim ben her şekilde kullanıyorum.. hatta küçücük bi kuyruk bile yapabiliyorum.:9::9::9:

canım benim saçlarımda bu şekilde... daha kısaydı ama şimdi uzadı bu gösterdiğin boylarda falan...
kendi saçlarım dalgalı hatta kıvırcık bile diyebilirim..
banyodan çıkınca bi güzel köpükle şekillendiriyorum ellerimle,vigoya kurutuyorum,süper oluyo...
sıkıldığım zmanda düzleştiriyorum o da çok güzel oluyo.. mesela bugün düz....
kesinlikle tavsiye ederim ben her şekilde kullanıyorum.. hatta küçücük bi kuyruk bile yapabiliyorum.:9::9::9:

bu yorumu gördükten sonra kararımı verdim.çok sagolun :)
annem biraz baskı yapıyor kestirme kıyama saçına filan diye ama can işte.isteyince istiyor.Kıyacağım valla :52:

ah ah bende saçlarımı uzatmaya çalışıyorum cnm kuaför hatası yüzünden kısa kaldı diye üzülüyorum.uzun saç bence daha güzel

resim nasil konuluyor yardimci olurmusunuz ben bulamadim daprofil resmi koymak isitiyorum

benimde saçlarım şuan bu model bu boyda , ama saçlarımın yapısı kabarık yıkayıp çıkamıyorum bu modeller malesef Lady Gaga gibi oluyo :1: ama saç yapına göre kararını ver canım benim gibiyse düzleştirmek zorunda kalabilirsin

Bilmiyorum kestirdin mi saçlarını ama benim saçlarım da uçlara doğru buklelenir. Belimdeki saçları gidip bob modeli kestirmiştim enseyi de açtırmıştım ben. Uzarken ensenin bitimine gelince dışa dışa kıvrılmaya başladı saçlarım ve bu beni çok rahatsız etti.:25:
Ama saçlarımı bükerek daha dalgalı hale getiriyodum gayet güzel bi görüntüsü oluyodu:21:

yuvarlak yüzlüysen 1. şekildeki gibi yapma bence. benim şuan aynı o model ama salamıyorum saçımı hiç güzel durmuyor. yuvarlak yüzde orantısız bir uzunluk yaratıyor suratta. katlı bir saç kestireceğim yine.

yuvarlak yüzlüysen 1. şekildeki gibi yapma bence. benim şuan aynı o model ama salamıyorum saçımı hiç güzel durmuyor. yuvarlak yüzde orantısız bir uzunluk yaratıyor suratta. katlı bir saç kestireceğim yine.

Kestirdim saçlarımı hem de belime kadar olan saçlarımı.Dalgalı saçlar için çok kullanışlı değil.Benim de biraz dalgalı.Arada tereddüte düşmüyor değilim çok kısa değil de garip geliyor şimdi.

Back