• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bu saç modelinin ismini bilen?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Egerian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
2.614
7
116
bu saç modelinin ismini bilen yada nasıl yapıldığını bilen var mı acaba? sanırım öyle bir geçer zamanki dizisindeki inci hocada böyle yapıyordu.

35817625.jpg

su dalgası.

wag maşasıyla yapılıyo.çeşitli şekiller verebilirsin.böyle topuzda kullanabilirsin.ince tutamlarla yapıp dağınık yapabilirsin.ama wag maşasıyla oluyo

vag maşası tekli olarak satılıyo mu ki :26: hiç duymadım ilk defa duyuyorum canım. ablamın çok hoşuna gitti aradık aradık hiçbir yerde bulamadık nasıl yapılıyo diye

eğer vag maşasıysa araştırdım babylisin maşası 230tl vuhuuuuv dedim içimden :7: ertelicem sanırım bi süre :27:

youtube da finger wave diye ara bulursun. Ben de çok beğeniyorum bu modeli jöle ve parmak kullanarak yapanlarda var. Özel maşasıyla yapan da . 1930's 1920's hair diye aratırsan da çıkar

nişanımda wag yaptırmak istiyorum ama arkalarıda böyle mi olacak yoksa masa mı karar veremedim:14:

Back