• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bu saç modelinin bir adı var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zera_zera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
59
0
86
Adana
arkadaslar sacımı bu model yaptırmak istiyorum..

perma degil dimi..kuaföre anlatamıyorum..bilen varsa söylesin lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu nasıl yapmışlar bilmiyorum ama perma yaptırarak bu sonucu alabilirsin.. permanın da çeşitleri var kalın dalgalı ince kıvırcık vs. nasıl istersen öyle yapar kuaför bunu da yapar

masayla yapilmis bukle bunlar bence,,,,,ama bi adi varsa ...bilmem....modelde hos yani....bunun gunluk degilde kalici olani yapilabiliri acaba

canımm bunuu maşayla yapabilirsinn yadaa kuaföre gidipp kalın dalgalı permaa yaptırıcamda diebilirsinn

mesela bu su dalgası

dolgun_saclar.png

BU SADECE ORTA BOY BUĞUDİ İLE SARILMIŞ PERMA ÇOK GÜZELBİR HAVASI OLAN BİR SAÇ MODELİ.Bİ KİLO JÖLE YİYOR ,HERGÜN YIKANMASI GEREKİYOR VE SAÇ BAKIMI YAPMADAN ASLA TARANMIYO.BEN YAPTIRDIM DÜNYA PARA VERDİM VE SADECE 3AY İÇİN ENSEMDEKİ SAÇLARIM ARTIK DÜĞÜMLENMEYE BAŞLADI VE BUNU NEDENİ İLACINDAN DOLAYI İSTERSEN DENE AMA SADECE SONUNDA SAÇINI KISLTMAK ZORUNDA KALIRSIN HER TARADIĞINDA AĞLAMAK İSTEMİOSAN.:1no2:
AYRICA ŞU MAKİNELER VAR YA GİT KUAFÖRE VE ONA ORTA BOY PERMA MODELİ DE YAPSINLAR AMA KALICI OLMAZ İŞTE ZATEN BU SYEDE SANA YAKIŞIP YAKIŞMADIĞINI DA GÖRÜRSÜN BENCE DENE DERİM TATLIM...kaydirigubbakcemile5

canim ben zaten kalıcı bise yaptırmak istemiyorum..özel bi gün icin düsünüyorum.. bu modelde de saç kabarık ve ince ince dalga yapılmıs , cok gibi görünüyo..sanırım benim istedigim bunun biryantinsiz veya jölesiz olanı..[QUOTE=seda_SARI;4007276]bu da bio form

sakh8.jpg
[/QUOTE]

arkadaslar bak ne guzel resim koyabiliyosunuz bravo size:hooray:ben onu bile yapamiyom...
sizden ricam su dalgasi resimleri koyunda buraya alip onu koafore gideyim..............

burda su dalgasi dersin gider kafasina gore yapar,,,,,
resmi gostereyimde sikiysa yapmasin:mymeka:

BU SDALGASIYSA MAŞAYLA SARILMIŞOLAN HANGİSİ ACABA BU SADECE MAŞA MODELİ ....:teytey:

bu nasıl bir soruya kaydirigubbakcemile3:su dalgası bir model ismi, ister kalıcı olanı yaparsın ister maşayla sarıp 1gün kullanırsın.
yani su dalgasını maşaylada yaparsın sadece kalıcı olmaz ,

görünüş aynı olur ama birini 1gün kullanırsın birini 5-6ay.

ayrıca su daldasınında birçok modeli vardır sık ,yarım, kalın gibi...:dilcikar:

buyur canım su dalgası yapılmış saçlar..:1hug:

salarmdklyorneyapabilirnn5.jpg

w320.png

knfs4.png

w300.png

devamı geliyo...kaydirigubbakcemile3

yerim ben seni yaaa(yeme dicen ama)inan simdi gordum cok cok tesekkur ederim,,,,en cok kirmizi kazakli olanin saci hosuma gitti...bunu alip koafore gidebilirim ama birazcik daha uzamasini bekliycem....senin su turpu bi yapabilsem...baska zaman turp kaynar her taraf almaya niyetlendimya,,,bi tane yok...ama bulacam ve yapicam,,,,,,,,,bakalim yarin doktora gidicem gitmisken oradaki markete bakarim umarim vardir.........tekrardan sagol caniiiima.s.

canım istediğin model buysa ve kalıcı olmasını istiorsan perma ile aynı sonucu alırsın..
aylık permalar var ne kadar süre kullanmak istediine bağlı
ben 6 aylık yaptırmıştım ve çok yıpranmıştı:çok üzgünüm:

Back