Saç Kesim Şekilleri Bu saç modelini nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben buna benzer yapıyorum kahkullerım kısadan uzuna dogru sac fırcasını yan tutup yanlarıma dogru ısı tutuyorum daha sonra bıraz sekıl alıyo gece de o kısmımı bugıdıyle sarıyorum sabaha buna benzer bısekıl cıkıyo

ben bunu düzleştirici saç ütüsü yani onla yapıyorum onla kıvırmak istediğn kısmı tutup hangi yöne istiyorsan öyle kıvırıyorsun oluyor hemde aynen böyle oluyorr

kıvıracağın kısmı saç düzleştiricisi ile hangi yöne istiyorsan o yönde tutarak mesela o model için yan tut maşaya sarar gibi sar bırak zaten bi denersen ne demek istediğimi anlarsın güzelm hem elin alışır ozaman değişik modelde deneyebilirsin ben evlenmeden önce 6 ay kusförde çalışmıştım bi kesime cesaret edemem yinede çoğu şeyi biliyorum mesela bu yaz bi kuaföre gitmiştim orda bi kızın saçına düzdüz fön çekildi ve aralara düzleştirici ile bu kıvrımlar verildi katlı yerlere o düz saçta harika oldu...ozaman dikkatimi çekmişti bende evde denedim baktım kolaylıkla yapılabiliyor gerçekten havalı bir görünüm veriyor..

ya kızın sacları ne kadar gür ne güzel eskiden benimkiler de oleydı ama artık degıl (((((((((((

ben geceleri saçımı bigüdiyle sarıyorum ama sosis bigudi değil..Sonra sabah düzleştiriciyle uçlarına gelmeyeck şekilde düzleşitiriyrm aynısı oluyor..

bende orta kalınlıkta bi fırçaayı saçıma sarıyorumm
5dk fön tutuyorum sonra tokayla tutturup ne zaman dışarı çıkıcaksam açıyorum biraz kıvrık oluyo ama sonra iniyo düzeltmene gerek yok
iyi bi saç spreyiyle sabitledinmi tamamdırr

ben bu modeli yapıyorum ama 1 saate kalmadan bozuluyor kalıcı olması için ne yapılabilir şimdiden teşekkür ediyorum....

ben de bu saç modelnde yapıodum ama hemen bozuluodu çnkü düzleştricim kalın biraz
arkdşmn düzlştrcsi ince onnkyle yaptım spreyledm 3-4 saat dayandı

Dove Saç ŞekiLLendirici kuLLanıorm Canım 24 saat etkiLi dior öLe değiL tabiki ama yinede uzun süre Dayanıor ßana .. sacım cok hafif NemLiyken elime biraz skıp Sacımı sürüorm şekiLLendiriciyi .. snra önLerimi elimle tutup dibinden 1-2 cm aşağısından kıstırıp düzleştiriciyi hafif eğik tutarak dışarı doğru kıvırıyorm. 15 sn. fln bekledikten sonra yavaş bi şekiLde aşağı doğru çekiorm . ve bu modeLin ayNısı oLuor. bide spReyLe sabitLeeyince bozabiLene aŞk oLsn Hani.. sengözlerimebaksanab :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…