Saç Kesim Şekilleri Bu saç modelini nasıl elde edebilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

shine_bright

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
8
0
16
Konya
Merhaba arkadaşlar. Bloga uzun zamandır kayıtlı olsamda konu açma girişiminde ilk defa bulunuyorum :) Bu nedenle burayı bulmam epey zaman aldı :/ neyse. Benim danışmak istediğim konu dalgalı saç modelini nasıl elde edeceğim. Aşağıdaki resimler tam istediğim modeller.

Belki bu modelin biraz daha günlük yaşama uygununu istiyorum.

$tumblr_m8p90hsGll1r2mzz8o1_400.png

Ama kızımızın saçları pembeykenki modeli çok hoşuma gitti. Saçlarım onun saçlarının boyunda sayılır :) o rengi de çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim, ama ben yaparmıyım hayır :)

$tumblr_inline_mkt7ogJBVY1qz4rgp.jpg

Uzun lafın kısası bu tarz birmodeli nasıl elde edebilirim bayanlar :))

$tumblr_mkdt7bvuFx1s4sfmno3_500.jpg

hafif bi maşa yaparak dağıtabilirsin yada akşamdan nemli saçını örüp yatarsan sabah açtığında dalgalı olur.ama ben genelde hafif bi maşa yapıyorum dağıtınca ilk resimdeki gibi oluyor saçlarım:ssz:

hafif bi maşa yaparak dağıtabilirsin yada akşamdan nemli saçını örüp yatarsan sabah açtığında dalgalı olur.ama ben genelde hafif bi maşa yapıyorum dağıtınca ilk resimdeki gibi oluyor saçlarım:ssz:

maşa benim saçlarım için pek uygun değil malesef :((( saçlarım çok az ve güçsüz bu nedenle yakıp yıpraymak istemiyorum..... örgüyü denedim ama istediğim gibi olmadı böyle kalın bukleler olması için kalın örmem gerekiyor galiba ama saç yeterlı olmadığı için kalın olmuyor :D kalın bigudi falan mı denesemm???

evet bigudi işe yarayabilir sanırım o zaman senin için o da bazen abartılı bukleler yapıyo biraz açmak gerekiyo yıpratmaz ama en azından :1:

Back