Saç Kesim Şekilleri Bu saç modeli sizce nasıl ? (RESİMLİ)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fragmannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
468
689
123
İstanbul
Sizce kullanışlı bir model mi?

Eklentiler

• $kisa-sac-modelleri-2013-1.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 227
Son düzenleme:
Cnm benım kısa sac sevıyosan bence cok modern bır sac modelı fakat sana yakısırmı bılmem begendım bu sac modelını bu arada sac rengın hangırenk ve yuz seklınıde yazarsan daha ıyı olr cnm

Saçlarım şu anda belimde, ama ben çok sıkıldım uzun saçlardan ve kestirmek isyorum. Saçlarım siyah ve tenim esmer. Yüz şeklim küçük ve uzun, resimdeki kıza yakın.

himm peki tatlim hem bu sac modeli yuzunude toplar azcik bence guzel bu sac modelinden yap derim ama yinede sen bilirsin cnm bu sac modeli ne surekli model vermen yan sekilini koruman erek surekli bi sekil vermen erek anladinmi cnm yani bakimli olmasi erek sekli belli olsun die umarim ne demek istedigimi anlata bilmisimdir.

Teşekkür ederim canım, anladım ne demek istediğini. Dalgalı saçlarım var, ama zaten bu uzun saçlarımı da banyodan sonra düzleştiriyorum. En azından kısa olduğunda yüküm azalmış olur. hem belki dalgalı da fena durmayabilir. Bilemedim şimdi, sanırım denemek lazım ve cesaret lazım

kessinlikle süper bir modelmiş canım. bayılırım kısa saça hiç tereddüt etme bence kestir, değişiklik her zaman iyidir bence

MİNİKASLAN özel mesaj atamıyorum sana, mesaj kutunu boşaltman lazım :) (umarım görürsün...)

saçlarım belime gelmek üzereydi iki gün önce aynen bu modelden kestirdim ve hiç de pişman değilim. zaten 4 sene kullanmıştım buna benzer bi model. hiç tereddüt etmeden kestirdim. ama sana tavsiyem kullanım kolaylığı olmasını istiyosan önlerin ikisi eşit olsun. eğer istersen tekini kulak arkasından tel tokayla tuttur. hiç belli olmuyo. böylece iki türlü kullanabiliyosun.

Peki saç şeklin nasıl? dalgalı saçı hiç düzleştirmeden de kullanabilir miyim.

canım benim dalgalı ve ben bu modeli dalgalı daha çok kullanıyorum. düz de güzel oluyo ama dalgalı çok havalı duruyo. platin sarı saçlarım. arkaları mıncıklıyorum az bir jöleyle..bi de sana tavsiyem saçın dalgalıysa katlarını daha çok verdir. böylece daha az kabarır. ben önce bunun gibi az katlı kestirdim çok kabardı. ertesi gün katını arttırıp inceltttirdim çok güzel oldu.

Son düzenleme:
Saçlarım dalgalı ve gür. sanırım dediğin gibi yaptırmalıyım. çok teşekkür ederim...

bu modeli cok begendim bende yaptirmaliyim ama benim sacim ince hemde baya yakisirmi sizce? buyuk bir degisim istiyorum bu yil icerisinde tabikide once sacla basliyo sanirim :)

bu modeli cok begendim bende yaptirmaliyim ama benim sacim ince hemde baya yakisirmi sizce? buyuk bir degisim istiyorum bu yil icerisinde tabikide once sacla basliyo sanirim :)

ince telli saçda da güzel durur bence. ben henüz kestirmedim ama kararlıyım yakın bir zamanda kestireceğim.

Ben bu modeli yaptrdım ve çok memnundum şaçımın yapısı da şu şekilde kalın telli, hafif dalgalı ve gür.Sabah uyanıp evden çıkabildiğim ender günlerdendi çok memnundum pratikliği açısından eğer saç yapın benimki gibiyse saçına sürekli fön çektirmene falan gerek kalmıyor arkadaşın söylediğinin aksine hiçbirşey yapmıyordum ben zaten kesim asimetrik hareketli.Ancaaak şöyle bir durum var ki saçların uzunsa üzülebilirsin sonradan kesitrdiğine çünkü bir özel günde istediğin gibi yaptıramıyorsun hep aynı modeli kullanıyorsun aylarca bu yüzden iyi düşün.Ben bu modeli vakti olmayan çalışan bayan arkadaşlara tavsiye ediyorum her gün 1 saatiniz size kalır :)

Benim saçlarım gür, orta telli ve dalgalı. saçlarım belimde ama ben çok sıkıldım uzun saçtan, artık zaman ayıracak vaktim de yok. Umarım memnun kalırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…