Doğal Saç Bakım Kürleri Bu Sac Maskeyi Denemelisiniz..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

redwine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
46
2
86
49
Isparta
Kızlar geçen sene bir ay boyunca saçlarıma bir maske yapıyordumyıpranmış saçlarım ışıl ışıl olmuştu. Üşegeçliğimden yapmaktan vazgeçmiştim ama tekrar yapmaya karar verdim sizlerle de paylaşmak istedim

2 yumurta sarısı içine fındık büyüklüğünde el kremi bunu iyice karıştırın daha sonra iyice karıştırdıktan sonra içine biraz toz şeker atıp eritin en son cok az zeytinyağı damlatın bunu saçdiplerinize değdirmeden bütün saçınıza sürün etkisini kısa sürede göreceksiniz,, unutmadan 15 dakika bekletip sonra yıkayın.şakkıdı

çok teşekürler, peki el kremi olarak ne kullandınız acaba?:sm_confused:

tarif bana biraz saçma geldi.. toz seker ne alaka.... yani biri bana acıklamasını yapsın kabul dicem.. kek tarifine benziyo...:)) yumurtaya el kremi mi??? allahallah daha neler duycaz....

banada garip geldi yavs şeker bit yapmazmı ? el kremi desen her biri farklı özellikte kremleridr bu tarifin denenecek tarafı yok bana kalırsaa :S

kızlarr yaaa hayır bakın cilt uzmanınız öneriyor:dinleyin ya ille bakım yapcaksanız toz seker den daha büyük saçmalık yok bakın eczaneden evigen ve bepanten kapsül alın toplam 8 ytl yapıo bu ikisi..saf zeytinyağına karıstırın ben küçük cam bir şişeye 3 tane bepantene 3 tanede evigen kırdım iyice karıstırdım istediğim her an kullanıyorum hazırlamak bazen zor geliyorda..oranlarınıda verim arkadaslar 1 evigen 1 bepantene kapsül bir kahve fincanından braz daha az zeytin yağı iyice karısmasını sağlayın saçınızda en az 2 sat bekletin

canım senin bu önermiş olduğun tarif saçı uzun,saçı kırık ve saçı kuru olan insanların uyguluyabileceği maske.bende duymuştum daha önce bu maskeyi.fakat uygulamadım.çünkü ben sürünce saçlarımın hepsine sürmek istiyorum.

tarif bana biraz saçma geldi.. toz seker ne alaka.... yani biri bana acıklamasını yapsın kabul dicem.. kek tarifine benziyo...:)) yumurtaya el kremi mi??? allahallah daha neler duycaz....

Şeker saçları besLer bitLenme falan yapmaz el kremiyle birleşincede saçları hem parlatır güçlendirir bunuda duy arkadaş paylaşmış teşekkür edeceğine alay eder gibi konuşuyosun yapıp yapmama sana kalmış ama emeğede saygı duyun lütfen klava:kendi deneyimini paylaşmış

ilk duydugumuz seye inanicaz diye birsey yok neticede inanlara saygi gosteriliyorsa inanmayanlarada gosterilmeli.

bu tarifi deneyen baska birisi varsa tecrubeesini aktarmasini bekliyorum.

teşekkürler arkadaşım.Tarifini deneyeceğim.Bana saçma gelmedi.Zaten arkadaşımız saç dibine sürmeyin diyo.Bu da bit yapmayacağı anlamına gelir.Ayrıca şekerde besleyici özellik wardır.Emeğine sağlık arkadaşım.Saoll.

evet şeker saçı yani kılı besler arkadaşlar hiçte saçma değil istemeyen yapmaz zaten ..ben şimdi yaptım mesela bekliyorum yıkıcam birazdan bakalım nolcak :)

evet şeker saçı yani kılı besler arkadaşlar hiçte saçma değil istemeyen yapmaz zaten ..ben şimdi yaptım mesela bekliyorum yıkıcam birazdan bakalım nolcak :)

sonuclarini mutlaka paylas canim bekliyorumkaydirigubbakcemile5

bu ne yav :1shok: saçlı kek tarifi gibi biey. şakkıdı deneyenler yazsın bakalım sonuçları. garip bi maske. :sm_cool::sm_cool:

ayhh geldim arkadaşlarhihoyyyt internette sorun olduğu için şimdi yazabiliyorum....evet denedim ve yıkadım yumuşacık oldular ve parladı gerçekten iyi geldi saçlarım açıcıdan yanmıştı çalı gibiydi ama şimdi çok daha iyi görünüyolar hep yapıcam bundan sonra sanırım saçımı kendine getircek :lepi: test edildi onaylandı arkadaşlar uygulanabilir:dance::teytey:

el kremi olarak ne kullandınız bunda arkadaşlar çok merak ettim? nivea soft gibi bir şey mi yoksa nebliyim, arko / nivea klasik yağlı kremlerden falan mı? benim saçlarımın dipten bir 5 cm sonrası tamamen çalı süpürgesine döndüler

Arkadaşlar şeker yediğimizde değil:) ama dışarıdan uygulandığında çok yararlıdır.
Bir arkadaşımın ablasında belinde çıkmış bir yarayı şeker ile tedavi ettiler. Yeri değil ama söyleyeyim. bir muz ve 3 tatlı kaşığı şekeri karıştırıp yüzünüze sürdüğünüzde harika oluyor.

Bana da garip gelmişti ama deniycem sonuçlar güzel olduğuna göre...Kaç günde bir uygulanıyor peki?zemuszemus
Birde el kremi olarak ne kullancaz?

Son düzenleme:
Bu yumurtali bakim, ne kadar süre içinde etkisini gösteriyor? Bugün uyguladim dustan çiktiktan sonra ki ilk iki saat saçlarim güzel yumusakti ama bi kaç saat sonra yine kuru yine kuru asiri kuru saç için önerisi olan var mi ya cok makbuke geçer?

harıka derken sekerım

tarifi bende deneyeceğim bugün bna gayeet mantıklı geldi ama yumurta katmadan yapıcam yumurtadan nefret ederm önceleri yapıodum yumurtayla da ama artık kokusuna hiç haz edemiorum.
emeğine sağlık arkadaşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…