tarif bana biraz saçma geldi.. toz seker ne alaka.... yani biri bana acıklamasını yapsın kabul dicem.. kek tarifine benziyo...:)) yumurtaya el kremi mi??? allahallah daha neler duycaz....
evet şeker saçı yani kılı besler arkadaşlar hiçte saçma değil istemeyen yapmaz zaten ..ben şimdi yaptım mesela bekliyorum yıkıcam birazdan bakalım nolcak :)
Kızlar geçen sene bir ay boyunca saçlarıma bir maske yapıyordumyıpranmış saçlarım ışıl ışıl olmuştu. Üşegeçliğimden yapmaktan vazgeçmiştim ama tekrar yapmaya karar verdim sizlerle de paylaşmak istedim
2 yumurta sarısı içine fındık büyüklüğünde el kremi bunu iyice karıştırın daha sonra iyice karıştırdıktan sonra içine biraz toz şeker atıp eritin en son cok az zeytinyağı damlatın bunu saçdiplerinize değdirmeden bütün saçınıza sürün etkisini kısa sürede göreceksiniz,, unutmadan 15 dakika bekletip sonra yıkayın.şakkıdı
Arkadaşlar şeker yediğimizde değil:) ama dışarıdan uygulandığında çok yararlıdır.
Bir arkadaşımın ablasında belinde çıkmış bir yarayı şeker ile tedavi ettiler. Yeri değil ama söyleyeyim. bir muz ve 3 tatlı kaşığı şekeri karıştırıp yüzünüze sürdüğünüzde harika oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?