Pridee Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2012 231 137 83 31 1 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #1 Kızlar bu saç hangi renk ? Bir de ben buğday tenliyim beyaza yakın. Bana yakışır mı?
A asli Guru Pro Üye 17 Temmuz 2011 17.857 3.523 448 1 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #2 bal köpüğüne benziyor, balyajla da elde edilebilir. bugday tene de yakışır.
Pridee Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2012 231 137 83 31 1 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #3 teşekkür ederim. peki evde bu rengi uygulayabilir miyim?
tlfk Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 1.638 20 68 Ankara 1 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #4 Evde bu rengi tutturmanız çok zor. Aralarda ılıştı var çünkü. Krepe balyaja benziyor. Renk bal köpüğü ama evde yapsanız bu görüntü gerçekten olmaz.
Evde bu rengi tutturmanız çok zor. Aralarda ılıştı var çünkü. Krepe balyaja benziyor. Renk bal köpüğü ama evde yapsanız bu görüntü gerçekten olmaz.
Pridee Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2012 231 137 83 31 1 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #5 tlfk .!.: Evde bu rengi tutturmanız çok zor. Aralarda ılıştı var çünkü. Krepe balyaja benziyor. Renk bal köpüğü ama evde yapsanız bu görüntü gerçekten olmaz. Genişletmek için tıkla... olduğumdan çok büyük göstermez ama dimi? 19 yaşındayımm. saçlarıma açık küllü sarı almıştım turuncu oldu resmen. iğrenç görünüyo.
tlfk .!.: Evde bu rengi tutturmanız çok zor. Aralarda ılıştı var çünkü. Krepe balyaja benziyor. Renk bal köpüğü ama evde yapsanız bu görüntü gerçekten olmaz. Genişletmek için tıkla... olduğumdan çok büyük göstermez ama dimi? 19 yaşındayımm. saçlarıma açık küllü sarı almıştım turuncu oldu resmen. iğrenç görünüyo.
tlfk Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 1.638 20 68 Ankara 1 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #6 Pridee .!.: olduğumdan çok büyük göstermez ama dimi? 19 yaşındayımm. saçlarıma açık küllü sarı almıştım turuncu oldu resmen. iğrenç görünüyo. Genişletmek için tıkla... Bence göstermez, bal köpüğü rengi özellikle daha genç gösteren bir renktir. Açtırması ya da koyulaştırması da oldukça kolay oluyor. İsterseniz alın evde bir deneyin rengi kendinize, beğenirseniz bir dahaki boyamada üzerine krepe balyaj attırırsınız.
Pridee .!.: olduğumdan çok büyük göstermez ama dimi? 19 yaşındayımm. saçlarıma açık küllü sarı almıştım turuncu oldu resmen. iğrenç görünüyo. Genişletmek için tıkla... Bence göstermez, bal köpüğü rengi özellikle daha genç gösteren bir renktir. Açtırması ya da koyulaştırması da oldukça kolay oluyor. İsterseniz alın evde bir deneyin rengi kendinize, beğenirseniz bir dahaki boyamada üzerine krepe balyaj attırırsınız.
ladyb0 berenimo Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 348 3 118 Ankara 3 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #7 Küllü açık kumral ve bal köpüğü karışımı olabilir. Bu renkleri evbde deneyerek elde etmek zor. İyi bir kuaföre danışmak lazım.
Küllü açık kumral ve bal köpüğü karışımı olabilir. Bu renkleri evbde deneyerek elde etmek zor. İyi bir kuaföre danışmak lazım.
Pridee Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2012 231 137 83 31 3 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pridee #8 teşekkür ederim ya nazlı tolga ya da bu jennifer lopezinki ni istiyorum renk olarak. tabi bunu tutturmak daha kolay
teşekkür ederim ya nazlı tolga ya da bu jennifer lopezinki ni istiyorum renk olarak. tabi bunu tutturmak daha kolay